Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sroshka

Schlecker - praca

Polecane posty

Gość gość
Czyli falszywe sa i tyle.... !

Gość gość
I wiem że nie dostanę już teraz ale chyba mam prawo wiedzieć kiedy a gowno mnie obchodzi cała upadłość

Gość gość
A czy my w ogole mozemy isc na l4 skoro nawet nie wiadomo czy mialysmy placony zus? Przeciez lekarz ma do wgladu takie informacje, a co do pakowania tego towaru i inwentaryzacji w pismie bylo dokładnie napisane ze inwentaryzacja zajmuje sie kierowniczka regionalna wiec po co sie chować po katach i udawac obloznie chore? Nie mam zamiaru sie fatygowac i im tego wszystkiego pakowac.

Gość gość
Mozemy isc w ogole na l4 skoro nawet nie wiadomo czy mialysmy oplacany zus? Lekarz ma przeciez takie info do wgladu, a co do inwenatryzacji i pakowania towaru to w pismie do pracowników jest napisane ze tym zajmuje sie kierownik regionalny, wiec po co mieszac w to pracowników? Mam teraz latac po lekarzach i klamac w zywe oczy ze wielce chora jestem zeby tylko nie pakowac towaru? Smieszne...i prosze nie piszcie ze nie dostaniemy pieniedzy, bo musimy je dostac.

Gość gość
Mozemy isc w ogole na l4 skoro nawet nie wiadomo czy mialysmy oplacany zus? Lekarz ma przeciez takie info do wgladu, a co do inwenatryzacji i pakowania towaru to w pismie do pracowników jest napisane ze tym zajmuje sie kierownik regionalny, wiec po co mieszac w to pracowników? Mam teraz latac po lekarzach i klamac w zywe oczy ze wielce chora jestem zeby tylko nie pakowac towaru? Smieszne...i prosze nie piszcie ze nie dostaniemy pieniedzy, bo musimy je dostac.

Gość gość
Naiwność wasza jest porażająca!

Gość gość
A że niby skąd mają pochodzić te pieniądze na wypłatę. Zaległe wypłaty będą wypłacane z funduszu ale po zakończeniu upadłości. Same wiecie co za towar jest na sklepach, za darmo tego nikt nie weźmie bo połowa jest do wyrzucenia.

Gość gość
Tak musimy dostać wypłaty te gnoje nas zeszkubaly z kasy naszej powinniśmy iść na sklepy i zostawić puste półki

Gość gość
Czy jakies sklepy Mialy inwentaryzacje ?

Gość gość
A może weźmiemy dzieci i pojedziemy do regionalnych niech nas utrzymuja jak one dostały kase a my nie.Jutro napisze adresy regionalnych na forum

Gość gość
Koleżanki bez wulgaryzmów

Gość gość
Banda złodzieji.co żeśmy im zrobiły ze tak nas potraktowali, oni nawet nie potrafią odebrać telefonu. Powinni nam dać te wypłaty za styczeń i niech zwijają interes, tacy pracodawcy to nie pracodawcy. Jestem tak wściekła że czekam jeszcze tydzień a potem sprawę skieruje chyba do sądu.

Gość gość
Bardzo proszę napisz adres regionalnej

Gość gość
Cóż wy się tak bardzo przejmujcie tą inwentaryzacja nad chyba już to nie powinno tyczyć niech sobie szukają jeleni żeby przyszli na inwentaryzacje ja też czekam tydzień i zacznę dążyć żebym wypłaty za styczeń i luty dostała nie popuszcze tych pieniędzy.Ciekawe czy do wtorku dostanę pit

Gość gość
Powiedz mi kolezanko z 21.10 jaki masz pomysł żeby odzsykaskac teraz niby wypłaty.zlozylas wniosek do pipu ? Czy jaki masz pomysł?

Gość gość
Byłam u prawnika Pip nam tu za dużo nie pomoże trzeba składać wezwania do zapłaty a potem do Sadu Pracy żeby odzyskać kase z Funduszu Gwaantowanych Świadczeń Pracowniczych

Gość gość
Dzwoniłam do Vatax w poniedziałek mają wysyłać pity

Gość gość
A ty koleżanki z 21.16 nie masz zamiaru nic robić masz to widzę gdzieś czy kasę dostaniesz czy nie to proponuję ci iść jeszcze liczyć towar na sklepy jak nie masz żadnego pomysłu ja mam

Gość gość
Nie pójdziesz liczyc = dyscyplinarka.

Gość gość
To ja z 21.16 i uwierz mi od początku dużo działam.by odzyskać to co nasze.tylko zalamalam się tym ze dziewczyny dopiero teraz zaczynają pisać że zgłoszą do pipu czy do prawnika.ja zrobiłam to już dawno i działam dalej. Tak na l4 się nie wybieram więc jeśli dostanę telefon to pójdę liczyć bo nie mam.ochoty na zwolnieni dyscyplinarne. Myślę ze oni właśnie na to liczą i na to ze zwolnimy się same. Ja on tej satysfakcji nie dam

Gość gość
Zawsze można wziąć urlop na żądanie przed planowana inwenturą.

Gość gość
Oj Dziewczyny,zamiast wziąść swoje życie w swoje ręce to mam wrażenie ze więcej niż połowa z Was czeka na info ze znów otwierają sklepy i pobiegnie jak na skrzydłach.Proste skladacie wypowiedzenie z winny pracodawcy (brak wyplat) i witaj nowe spokojniejsze zycie.

Gość gość
Oj Dziewczyny,zamiast wziąść swoje życie w swoje ręce to mam wrażenie ze więcej niż połowa z Was czeka na info ze znów otwierają sklepy i pobiegnie jak na skrzydłach.Proste skladacie wypowiedzenie z winny pracodawcy (brak wyplat) i witaj nowe spokojniejsze zycie.

Gość gość
Mi się na szczęście umowa skończyła więc liczyć nic nie będę więc ja nie mam się czego obawiać.Chodzby sklepy otwarli moja noga tam już nie postawi ani jednego kroku bo najgorsze co może być to nie dostać wypłaty i tak by już było na okrągło

Gość gość
A tak wogole znalazłam sobie już pracę a ta mam gdzieś

Gość gość
No i super.Kolejna Dziewczyna madrzejsza.Powodzenia

Gość gość
innej alternatywy nie ma.

Gość gość
Jest,tylko trzeba chcieć.6 lat pracowałam dla tej firmy...I w końcu po tym co robi Dayli z pracownikami postanowiłam odejsc.Szanujcie sie Dziewczyny!

Gość gość
Jest,tylko trzeba chcieć.6 lat pracowałam dla tej firmy...I w końcu po tym co robi Dayli z pracownikami postanowiłam odejsc.Szanujcie sie Dziewczyny!

Gość gość
Właśnie odebrałam świadectwo pracy. I powiem tylko jedno. Burdel na kółkach nawet w vattaxie. Wybrałam 10dni urlopu. A na świadectwie mam tylko 4. Reszta na ekwiwalent. Tylko ciekawe kiedy wypłaca. I szukam sobie nowej pracy. Wam dziewczyny radzę też inna pracę niż charytatywnie pracować dla nich.