Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sroshka

Schlecker - praca

Polecane posty

Gość gość
Dziewczyny macie już świadectwa pracy? Ja właśnie odebrałam ale mi się nie zgadza. W 2016 wybrałam 8 dni urlopu, na świadectwie pisze ze 4 dni. Czyli 32 godz. Ale dziwnie policzone bo pracowałam na 3/4 etatu. Czyli powinni policzyć po 6h a oni policzyli po 8h. Co prawda wyszło więcej godz za niewykorzystany urlop. Czyli ekwiwalent. Do tego jeszcze przecież po zamknięciu sklepów wzięłam urlop żeby nie mieć 60% postojowego 3 dni. Powinni to sprostowac? Mam się upomniec że mają pomyłkę? Czy ja źle myślę.

Gość gość
Wypłata będzie czy nie

Gość gość
Jest może jakies nowe info w sprawie wyplat? Bo nikt niestety nie odbiera telefonów jakby się dayli pod ziemię zapadło. Haha

Gość gość
Co jest! Zablokowali????

Gość gość
ja tez mam prace juz, ale zarobione pieniądze chce!!!!

Gość gość
Do dziewczyn które odebrały świadectwa pracy czy wypowiadalyscie je z winy pracodawcy ? Bo nie wypłacił wynagrodzenia ?

Gość gość
A wiadomo coś więcej sprawie wyplat? Ja już początkiem lutego dostałam świadectwo pracy bo miałam 3 miesiące wypowiedzenia, ale o swoje i tak będę walczyć do końca.

Gość gość
Dziewczyny zzy umiecie sie logowac do enova jeszcze podajcie linka .Fzieki

Gość gość
Dziewczyny słuchajcie powiem wam coś. Nie łudźcie się i nie liczcie na to ze się jeszcze kiedykolwiek otworzymy. To jest potwierdzone info. Nie bądźcie naiwne! i nie idźcie na inwentaryzację, ponieważ Ci którzy mieli dostać wypłaty to dostali, czyi przydupaski regionalnych!!! a my naiwne liczymy na pieniądze! zapomnijcie, uciekajcie stamtąd jak najszybciej! Życzę powodzeniu w znalezieniu dobrej,uczciwej i przede wszystkim dobrze płatnej pracy i na bieżąco pracy. Jest mi bardzo przykro, ze zostałyśmy tak bezczelnie oszukane.

Gość gość
A skąd masz niby takie info ze ktokolwiek dostał wypłaty z tego co.mi wiadomo.nikt nie dostal żadnych pieniedzy

Gość gość
Pisała to jedna dziewczyna nie wierzyłam w to!!! ale niestety regionalne za darmo tez nie robią :) więc nie dajmy się oszukiwać dalej!

Gość gość
Dziewczyny słuchajcie! Niektóre z nas miały bardzo dobry kontakt z regionalnymi, wręcz przyjacielski. Jesteście pewne jeśli takie kontakty były to chyba coś za tym idzie. 'ręka rękę myję' A przyzna się taka kierowniczka tobie pracownicy,że otrzymała pensję? Hola,hola... marzenia ściętej głowy. Czy też taka regionalna? To chyba daje do myślenia.

Gość gość
Nie ma jak opowiadanie bzdur. Wiecznie na tym forum same bzdury! Kurde nikt nie dostał wypłaty i myślę, ze nie mamy nawet na co liczyć!

Gość gość
Ja dostalam :) trzeba było się bardziej starać na nie marudzic lenie!

Gość gość
Przestań pieprzyć głupoty ja z regionalną znam się dobrze, prywatnie tez i jakoś wypłaty nie mam. A na inwentaryzacji nie idę o czym ona wie i wcale się nie dziwi. Pozdrawiam i nie nakręcajcie się tak☺

Gość gość
00.58 sorry ale nie wierzę że dostałaś wypłatę.raczej specjalnie siejesz zamęt

Gość gość
Wyżej piszecie, ze niue wierzycie, ze nikt nie dostał! Pisze ze ddostalam a teraz nie wierzycie, ze tak jest? Jesteście normalne?

Gość gość
Bo nie wierzymy i nie siej zamętu do śmiechu ci idiotki my tu całkiem na poważnie a ty se jaja robisz dostał ktoś już pit tylko ty co śmiejesz zamęt nie odpisuj

Gość gość
Brak mi słów!

Gość gość
To niech ci brak słów wypłatę dostałas chyba że gdzie indziej pracowałas tam płacą od ręki

Gość gość
Co niektórzy tu bardzo bezczelnie piszą,masakra ludzie po co wydawać tu takie głupoty piszecie! !!!!

Gość gość
Tak regionalne dostały wypłaty.koniec

Gość gość
A reszta co,albo wszyscy albo nikt. Sprawiedliwość! !!!!

Gość gość
No właśnie a reszta co myśmy za darmo nie pracowały cholera jasna my mamy czekać na co pytam się na co aż z nieba pieniądze wezmą

Gość gość
Do końca tyg ma być kasa na koncie!!!!!! Potwierdzone!

Gość gość
dostałyście już pity ???