Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sroshka

Schlecker - praca

Polecane posty

Gość gość
nie działa link.

Gość gość
Obowiazek ustawowy wysłania PIT-11 jest do 28 lutego 2017 Proszę cierpliwie czekać na przesyłki popcztowe. Jeśli do końca marca nie zostaną otrzymane to prosze bezpośrednio kontaktować sie pod nr tel. 22 622-08-66 Dodatkow proszę sprawdzić czy okres zatrudnienia w Dayli nie był poprzez posrednictwo pracy czyli w Personel Service - tam proszę szukac swego PIT-a Z góry dziekuje.

Gość gość
Kolezanko z 18.05 skąd ta informacja ze wyplata będzie do konca tygodnia? Konca tygodnia marca kwietnia czy maja?

Gość gość
Skąd takie info ze potwierdzone? Najwyższy czas by był.

Gość gość
Mi sie wydaje że kase możemy najpredzej dostac po upadłoci dayli albo po 21 marca jak zdecyduja co z dayli bedzie po konferencji

Gość gość
Bicie piany bez użycia białka,a o naszych wynagrodzeniach nikt nie myśli.

Gość gość
Będzie wypłata jak dobrze wyjdzie inwentaryzacja jak będą braki towarów zero wypłaty

Gość gość
co ma inwentaryzacja do naszych wypłat?!

Gość gość
A co z wyplatami L4 ciążowymi i macierzynskim czy orientuje się ktoś ja wygląda sprawa z ZUS em

Gość gość
co ma inwentaryzacja do wypłat pracowałysmy w styczniu w lutym i za to należy sie kasa.wiec po huj piszecie takie bzdety

Gość gość
Do wpisu z 12.50 Po co wprowadzasz niepotrzebny zamęt.dość mamy innych spraw problemów jedno z drugim Nie ma nic wspólnego

Gość gość
już co niektóre nie wiedzą co wymyślać...aż szkoda słów

Gość gość
ja juz w nic nie wierze :( w żadne wynagrodzenie

Gość gość
Jak można mówić że się nie wierzy w wynagrodzenia. !!!!To są nasze pieniądze które muszą nam dać! !!!

Gość gość
tak muszą..musieli, szkoda, że pracowałyśmy, a musiały sie zapożyczać, wiec mam skakać w niebo, że kochane Dayli mi da moje zapracowane peniądzę , super!!!!

Gość gość
skoro pity muszą zostac wydane do konca lutego to po co ten tekst,że mamy na nie czekac do konca marca?na ślimaku jadą?

Gość gość
To jak z wyplata? Bedzie do konca tyg?

Gość gość
ja jak do konca tyg nie dostane pitu jade to zglosic do urzedu skarbowego niech ich ukarzą wyplat niema pitów niema co oni sobie wszyscy myślą niech następne kary płaca czy ich sumienie nie gryzie ze tak robia będą się kiedyś w piekle za to smażyć.Ja to się zastanawiam czy tego przypadku nie zgłosić do telewizji uwaga potrzebne mi sa pieniądze nastepny miesiac idzie trzeba rachunki płacić a niema z czego ;-(

Gość gość
mi sie zdaje ze oni nam nie zaplaca bo jak by nam kase dali to każdy by sie zwolnił i kto by im sklepy spakował.

Gość gość
ale na wypłatę pracowałyśmy miesiąc i należy sie bez łaski

Gość gość
te linki, nie działają

Gość gość
Czy któraś z Was może dawała już wypowiedzenie z winy pracodawcy??

Gość gość
Ktoś już wysłał może do nich wypowiedzenie z winy pracodawcy i czy był jakiś odzew

Gość gość
nie wiem czemu nie działają tutaj jak chcecie to wejdzie sobie na dayli informacje 2017 i tam troche pisze o dayli

Gość gość
Zwolnić się nie zwolnisz z dnia na dzień, bo zaistne 2 tyg.wypowiedzenie minimum a na zwolnienie z dnia na dzień za porozumieniem stron musi się zgodzić pracodawca. Także o ile faktycznie pieniądze do piątku dostaniemy to do 2 tyg.sklepy znikną z miast.

Gość gość
Do gościa z 13:52 złóż wniosek do ZUS o przejecie swiadczenia jezeli na takowym jestes. Ja osobiscie skladalam 21 lutego taki wniosek do ZUS w mojej miejscowosci, poniewaz jestem na macierzynskim,dzisiaj dostalam odpowiedz,ze moj wniosek o przejecie wyplaty swiadczenia zostal przekierowany do ZUS w Krakowie.Wniosek musi zawierac Twoje dane,dane dziecka(jezeli jestes na macierzynskim)od kiedy na nim przebywasz,dane firmy oraz ile mniej wiecej osob zatrudnia.Najlepiej skladac (wysylac poleconym) bezposrednio na Krakow wtedy szybciej bedzie odpowiedz.