Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sroshka

Schlecker - praca

Polecane posty

Gość gość
za rok o tej porze to już wszyscy zapomną że istniało kiedyś takie mydło i powidło-żadnych konkretow....jak DAYLI....

Gość gość
Ja robiłam dziś przeterminy i prawie 1000 zł wyszło:-/ 8 kartonów:-/ a na styczeń zapowiada się jeszcze więcej bo dojdą piwa:-/

Gość gość
A u nas po nowym roku otwiera się Rossmann. wiec dziękuje już pracy nie będzie. a w Rossmannie nie chcą przyjmować dziewczyn z konkurencji :(

Gość gość
Było info zeby nie generowac żadnych dokumentów do magazynu do odwołania więc niewiem czy dobrze zrobiłas robiac te przetery

Gość gość
Są paczki na święta dla pracowników :):):)

Gość gość
Region od dziś rozwozi po sklepach :)

Gość gość
heheeheh dobry żart :)

Gość gość
A co w paczkach Mr.Haus?

Gość gość
Żart? Ciekawe jaka będzie reakcja my juz dostałyśmy i było to pozytywne zaskoczenie :)

Gość gość
I co niby dostałyście ?

Gość gość
w paczkach słodycze za ok 150 super prezent :)

Gość gość
Ja swojego regionalnego jeszcze nie widziałam,wiec z niecierpliwością czekam aż przyjedzie...

Gość gość
Jak nie zobaczę to nie uwierzę :)

Gość gość
Hahaha...już to widzę. ok. 100 tys. by dali na paczki dla pracowników???. Taaa...

Gość gość
No przecież muszą coś z tym funduszem zrobić do końca roku...ja bym tam wolała pieniądze albo bony a nie jakieś słodycze.. Zresztą od tej firmy to ja już nic nie chcę.

Gość gość
Ja tam nie wierzę,że coś dostaniemy.

Gość gość
Hehe, zaoszczędzili na inwalidach, to może na paczki mają.

Gość gość
3 wózki towaru

Gość gość
Oj ogarnijcie się nic by nie dali zle dadzą też zle jak chce ktoś pieniądze to wezcie się za robotę bo największe nieroby tylko narzekają

Gość gość
dajcie spokój....tak się dajecie nabić...a wiadomo coś o godz.pracy od stycznia ,o sobotach,niedzielach,o ochronie??..............o podwyżkach :-)))))))))))))?

Gość gość
Jak już by mieli coś dać na święta, to prędzej kazali by kierownikowi zrobić odpis na nagrody dla pracowników wybranych słodyczy ze sklepu...

Gość gość
Rusz mózgiem a faktura żeby rozliczyć socjal od krasnoludków tak pracujecie jak myślicie żal mi was

Gość gość
Dokładnie koleżanko powyżej ;) Pozdrawiam wszystkie nadgorliwe pracownice tej firmy, dalej tak się podlizujcie swoim regionalnym, cieszcie się z ochłapów rzuconych dla Was. Regionalni może i wam podziękują, bo w tej chwili nie ma nikogo lepszego na wasze miejsce, ale to w każdej chwili może się zmienić i wtedy sobie tylko w zaciszu domowym będziecie mogły popłakać nad straconym w tej firmie czasem. Niestety teraz przez te wszystkie nadgorliwe kretynki cierpią inne, które ponad utrzymanie na siłę swojego stanowiska pracy częściej bardziej cenią swoją godność. Ps. gratuluję paczek, aczkolwiek warto sprawdzić terminy przydatności do spożycia...

Gość gość
gość Rusz mózgiem a faktura żeby rozliczyć socjal od krasnoludków tak pracujecie jak myślicie żal mi was Normalnie jakbym czytała Masłowską i jej "Pawia królowej"

Gość gość
dziewczyny ale wy robicie problemy....chca dac paczki zle...nie chca dac jeszcze gorzej...zdecydujcie sie w koncu ...a moze te co tak pieprza za przeproszeniem poprostu niech ich nie przyjmuja i podziekuja,napewno znajdzie sie ktos chetny kto z przyjemnoscia sobie wezmie dwie...naprawde jak wam sie nie podoba praca to co wy tam robicie....na wasze miejsce jest 10 kolejnych dziewczyn ktore nawet chetnie popracuja w takiej firmie ja DAYLI...WESOŁYCH ŚWIAT

Gość gość
Koleżanko nikt przecież tutaj nie narzeka,że chcą dać paczki. Po prostu ciężko nam w to uwierzyć. Czytaj ze zrozumieniem.

Gość gość
My nie dostałyśmy żadnej informacji że nie można robić przeterminowanych i uszkodzonych, wręcz przeciwnie. Ostatnio regionalna napisała email, że zbliża się koniec miesiąca, więc trzeba to zaksięgować i odesłać i dodała jak w systemie zrobić przeterminowane i uszkodzone

Gość gość
a ja czytałam emaila że do odwołania żadnych zwrotów

Gość gość
Jak Wam się podoba nowy regulamin pracy i wynagrodzenia???

Gość gość
Jaki regulamin jakie wynagrodzenie ?