Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sroshka

Schlecker - praca

Polecane posty

Gość gość
jak korygujecie stany magazynowe??? po jaką cholerę odblokowali więc możliwość sprzedaży na minus???

Gość gość
przez inwentaryzacje czesciowa

Gość gość
mam dość dźelad radwańskich. przez te dźelady mamy mniejsze jałmuźne. trzeba za ich reklame i zakupy zapłacić. o to z naszej krwawicy precz z rzdwańskimi precz z radwańskimi radwańskie na kase radwańskie na kase my chcemy chleba my chcemy chleba

Gość gość
ja nie kapuje tyc****emnych stanow magazynowych ostatnio wyskoczylo ze brakuje patyczkow do uszu i szlo w ujemne stany a tak naprawde na sklepie mialam 6 sztuk.

Gość gość
powaliło cie

Gość gość
na jakiej podstawie oni te kary daja?? dlatego ze za duzo towaru jest na magazynie?? a rzeciez 90 % to jest przydzial. a co do konkurencji ze nie zglszone bylo jak pisala kolezanka wczesniej adzie jest w ogole napisane ze mamy to zglaszac?? a z drugiej strony nawet jesli by sie to zglosilo czy cos by to zmienilo?? nizsze ceny by dali czy co?? dla mnie konkurencja nie jest rossman tylko biedronka ktora jest 200 m dalej. jak przedtem sprzedawalo sie duzo mleka dla dzieci tak teraz nie sprzedaje sie nic kazdy idzie do bieronki bo to samo mleko kupi 6 zl taniej.

Gość gość
a tak w ogóle z tych sklepów wieje wiochą te sklepy to już były na wsi 30- 40 lat temu i nazywały się GS samopomoc chłopska. było w nich tak samo. w dali podali nam komune. ale siara a radwańskie to widać, że ze wsi. dać im chustke na głowe. widać, że to babuszki radwańskie oddać naszą kase radwańskie nie reklamować wyzysku radwańskie zaniżają utarg

Gość gość
co do stanow wiem ze przez inwentaryzacje ale w jakim trybie... i co trzeba jechać cały magazyn po kolei? pozycja po pozycji??ps. ja z patyczkami też tak mam ....

Gość gość
w trybie ,,zwolnij się bo jesteś tępa '' jak ty takich żeczy nie potrafisz to co ty tam robisz kur...a ja bym cie zwolniła wbij lub wpisz te patyczki z uwzględnieniem stanów zerowych i popraw na taką ilość jaką masz na sklepie (masakra ,koszmar ,szkoda słów) tylko minie pisz że jesteś kierowniczka weż zadzwoni do kierowniczki niech ci to zrobi umnie każdy pracownik potrafi zrobić wszystko jak nie to do ziobaczenia nigdy

Gość gość
umnie przychodzi e-mail i nie ważne kto jest na zmianie zadanie jest robione na wczoraj niema nie umiem czy nie potrafie siedzisz dotąd dopóki nie skończysz i się nauczysz ,

Gość gość
;) :)

Gość gość
właśnie, odkąd reklamują radwańskie obroty spadły tak jak ich gra nikogo to nie obchodzi jakieś rwańskie przez nich mniejsze utargi i mniejsza wypłata przez nie zabiorą nam premie

Gość gość
Droga koleżanko: rzeczy piszemy przez rz, nie ż. Hmm...kto tu jest tępy? Przestań obrażać innych,bo sama nie jesteś alfą i omegą jak widać. Jeżeli zaś masz zły humor i zamierzasz obrażać innych, to wcale tu nie zaglądaj. Idź lepiej na spacer i odstresuj się. Współczuję Twoim pracownikom.

Gość gość
dziewczyny u mnie stało się tak że towary na stanie są ale system zamiast przy skanowaniu ich odejmować je ze stanu to po prostu robi na minus;/ dowiedziałam się od góry że nie można tego korygować ponieważ przy kolejnej inwenturze wyjdę mega na minusie... także drodzy regionalni zdecydujcie się co teraz robić bo to jest masakra

Gość gość
Co za klapa jest reklama a obroty poszły w dól p.Radwańskiej to obojętne co reklamuje czy piekarnik AMIKA czy DAYLI ważne że jej na konto wpłynie.A tam na górze myśleli że pod sklepem będą kolejki klient idzie tam gdzie taniej ---jest wolny rynek a marketów od wyboru do koloru nie samym DAYLI MIASTO ŻYJE

Gość gość
Droga koleżanko bo owszem jestem kierowniczką, do zwolnienia z nas 2 nadajesz się raczej bardziej Ty a oto argumenty przemawiające za tym : a) arogancja Twoja sięga zenitu co z całą pewnością odbija się na miejscu pracy a zapewne klientach także b) brak czytania ze zrozumieniem czy ja coś pisałam że nie wiem jak , chodziło czy ktoś ma info czy w trybie dopisz czy ustaw droga ALFO I OMEGO bo to bardzo istotna sprawa a ja takiego info nie otrzymałam. c)ortografia godna podziwu - droga PANI KIEROWNIK DAYLI doprawdy reprezentuje pani firmę na najwyższym poziomie pod każdym względem. PS. do bardziej kulturalnych koleżanek, w systemie jest bałagan, u mnie też jest sytuacja że na stanie magazynowym towar jest ale np.w 2 pozycjach i z 1 nie ubywa a druga jedzie na minus, gdy zrobi się np.zwroty trzeba to ściągać z 2 pozycji...według dostaw. Czy ktoś się dowiadywał już czegoś więcej?

Gość gość
Ja się dowiedziałam że nie możemy tego poprawić w systemie bo po kolejnej inwenturze nam się to wyrówna a jak to poprawimy to na kolejnej inwenturze będziemy o te poprawione pozycję na minusie. Także radziłabym niczego nie ruszać

Gość gość
szczerze to już nie wiadomo kogo tu słuchać?? Informatycy mówią że mamy tego nie poprawiać, regionalni wymagają poprawiania...Przepraszam bardzo to jest firma czy jakieś BURDELLO BUM BUM?? Nic tylko się uchlać na maksa...

Gość gość
te co tak jadą na inne, to niech się przyznają na jakim stanowisku pracują... to pewno te ambitne ks+ lub ks....hi hi, zapraszamy stołek wyżej ;)

Gość gość
Dlaczego wszystko mamy my poprawiac mają dostęp do systemu po to go wprowadziili więc ktos powinien tym sie zająć a nie wszystko zrzucane jest na sklep towar powinin być już w zestawach rozbitych jak trafia na sklep teraz z tymi stanami na minus przecierz ta sytuacja trwa już od pażdziernika i nikt z tym nic nie robił a teraz sklep po co oni tam są to po wprowadzali tą komputeryzację trzeba było zostawić stary system tam wszystko grało ten bałagan i brak kompetencji mnie wykańcza

Gość gość
Dzwoniłam kiedyś do informatyków i mówiłam o tym ze jest komunikat o ujemnych stanach magazynowych to on mi kazał poprawiać przez ustaw .

Gość gość
witam dziewczyny, ja jestem obecnie na dłuższym urlopie i czytając to co piszecie zaczynam się martwić czy będę miała gdzie wracać, ja mimo urlopu miałam ostatnie wynagrodzenie mniejsze o ponad 100 zł i nie wiem dlaczego. Co mi polecacie wracać czy szukać czegoś innego.

Gość gość
Ja juz 3 miesiące nie pracuje w tej firmie.Wdrożenie nowego systemu miałam w pazdzierniku 2013,a w grudniu były nadal problemy z tym programem.Myślałam,że od stycznia 2014 już wszystko będzie oki,współczuje Wam koleżanki,bo to jest jakieś nieporozumienie,aby system nie funkcjonował tak jak powinien.Cieszę się ,że nie mam już tych problemów.Jestem kierowniczką w Rossmanie,a tam wszystko funkcjonuje inaczej.Finanse super,chociaż odpowiedzialność inna.Nie żałuje tych zmian.Pozdrawiam.Tutaj są kierowniczki docenione.

Gość gość
Oj L.N.;) nie chwal sie nowa praca;)

Gość gość
Dlaczego reklamujecie kosmetyki kolorowe -40 % u nas szafy świecą pustkami, klientki przychodzą skuszone reklamą i bardzo się rozczarowują !?

Gość gość
a u nas kosmetyki tak idą że obroty w ciągu 3 ostatnich dni jak na nasz sklep są wyższe o 300 zł dziennie:) mam tylko nadzieję że dojdzie więcej towaru na szafy kosmetyczne bo niektóre klientki czekają w kolejce:)

Gość gość
My również mamy pusto, promocji z gazetki też brak, ja sie pytam po co reklamować coś czego nie możemy sprzedać ?

Gość gość
a ja wczoraj pisałam do regionalnej w sprawie poprawiania tych stanów i o tym jak ja to widzę ale nic mi nie odpisywała cały dzień więc skontaktowałam się z górą i informatykami i powiedzieli że nie powinnyśmy tego poprawiać bo to po następnej inwenturze samo się wyrówna:)

Gość gość
a z kim konkretnie mowiąc gorą, bo w Krakowie to wczoraj nikogo nie bylo bo też probowałam..