Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sroshka

Schlecker - praca

Polecane posty

Gość gość
dziewczyny, czy w kasie nadal zostawiwcie po 150 zł, czy to tylko była jednorazowa akcja?

Gość gość
Pierwszy raz się spotykam z firmą z pustymi półkami i takim traktowaniem ludzi tzn. nas pracowników. Ratują się jak mogą ,ale trzeba powiedzieć otwarcie,że to już koniec zbliża się dużymi krokami i lepiej odejść samemu niż zostać zaskoczonym i bez środków do życia.

Gość gość
Ja tam odeszłam i straszyli mnie , ze wpiszą mi zwolnienie z paragrafu to powiedziałam ,zeby mnie w d**e pocałowali. Swiadectwo pracy przyszło pocztą po tygodniu.

Gość gość
do gościa 20,29 jak ogłaszam iż już drukuję paragon to słyszę iż nie trzeba to nie drukuję i kochany KR nie nęka mnie że ZA SŁABA ŚREDNIA

Gość gość
TERAZ KR MA JUŻ LICENCJE NA ZABIJANIE. JAK NIE ROBISZ KOSZYKA MA PRAWO CIĘ ZASTRZELIĆ A CIAŁO RZUCA NA BRUK W CENTRUM MIASTA.

Gość gość
no hello!miałam lepszą średnią od szanownej kier...noi owiele lepszy wynik ale dowidzenia Z***B...IE sie ciesze że mnie już tam niema

Gość gość
No tak właśnie kierowniczka będzie mówiła że mam to podpisać i koniec. Jeśli tego nie podpisze to zapewne i tak mnie zwolnią;/ sytuacja bez wyjscia;/

Gość gość
POPRAW ŚREDNIĄ!!!!!!!!

Gość gość
ŚREDNIA ŁADNA OBRÓT FATALNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
U NAS GONITWA NA SKLEPIE WSZYSTKIE SIEDZA NA KASACH I NAWET TOWARU NIE ROZKLADAMY BO GO NIE MAMY ALE MUSIMY POPRAWIC KOSZYK, JA JUZ NAWET W NIEDZIELE BEZ WYNAGRODZENIA PRACUJE,ZEBY POMOC FIRMIE,

Gość gość
Ty sknero! Myślisz,że niedzielami pomożesz firmie??!!! Ja z mężem odsyłamy swoje wynagrodzenie do Krakowa a dzieci zagoniłam na truskawki i wisnie i też przesyłają. A już mamy nagrany kredyt to prześle po niedzieli. Robimy co możemy.

Gość gość
Kazdy kolejny pomysl coraz glupszy.Osmieszaja nas coraz bardziej.Szczerze wstydze sie ze pracuje w tym burdelu!A kiedys kochalam te prace:-(Szanowny p.D.B.czy to pana tworczosc poniosla?To zenujace i nie przystoi kierownikowi rozwoju sieci.?Ma pan nas za nic i to sie na panu zemsci z czasem.

Gość gość
Osoba,ktora tak napisała o kierowniku rozwoju sieci zostanie wyśledzona i ukarana!!!!!

Gość gość
Już leci killer!!!!!!!

Gość gość
To ja myslałam,ze tylko moja rodzina pomaga firmie. A tu okazuje się ze nie jestem sama. Wyprowadzimy ją na prosto bo my już od 10 m-cy odsyłamy wypłate z całej mojej rodziny... Głowa do góry. Ja nawet kupiłam sobie takie witaminy zeby była siła do pracy.

Gość gość
i podpłuchana ... najpierw... nie zapomnij dodać.... paranoja goni paranoje :) hehe

Gość gość
My tez tak robimy i dlatego dostajemy co święta podziękowania na piśmie z pięknego papieru i następne zadania do wykonania. Siła w nas dziewczyny!!!!

Gość gość
tu to są potrzebne witaminy ale od dilera chyba żeby udzwignąć ten trash

Gość gość
Ja tak swoje dziewczyny wychowałam , ze przynoszą swoje środki czystości i higieniczne i nie korzystają z firmowych. Zawsze pare groszy do przodu. Swiatło gasimy a jak wejdzie klient to jedna pedałuje a druga obsługuje.

Gość gość
Ja mam lepiej bo mój stary po swojej robocie przychodzi do mnie podaje mi kroplówkę na wmocnienie bo ja nawet nie wracam do domu bo mam otwarte 24h a i nawet w pedałowaniu nawet mnie wyręcza.

Gość gość
Ja to mam najlepiej- już w tym bagnie nie pracuję!!!!

Gość gość
oni chcą nas zgnoić psychicznie chyba... najpierw jakieś plany naprawcze, co jest niemożliwe do wykonania bo towaru nie ma, tego o który klient pyta, koszyka nie można utrzymać na dobrym poziomie, bo baba ze sklepu obok lata 35 razy dziennie a to po kisielek, a to po soczek, a to po gazetke. a teraz wyskoczyli z jakimś ochu****m plakatem zachęcającym klienta do podpier****nia nas bo dostanie 50zl na zakupy. ktos tu chyba na głowę upadł. Gratuluję panie D.B. nie prościej było zablokować kolejkę + a nie ośmieszać nas przed klientami??!!

Gość gość
nasi klienci mówią,ze wiadomo było ze sie zamkniemy bo i tak towary do handlu nie mamy. Kazdy kto wchodzi pyta sie kiedy sie zamykamy.

Gość gość
To jak robimy w koncu ta wypłate do banku z kazdego dnia osobno ,czy cała kwote jaka oddajemy danego dnia?

Gość gość
No i poniosła fantazja mgr.resocjalizacji!!! Bo na handlu nie zna się kompletnie 50 zł za donosy tylko w Dayli !!Zakupy za darmoche dzwoń .....!!Towaru brak miesiącami pustki że echo niesie ktoś z nas robi kompletne idiotki jaki koszyk z czego .Jak przychodzi klient to słyszy brak i nie wiadomo kiedy i czy wogule dostarczą.A co do koszyka kto nas zmusił do zawyżania.

Gość gość
Ciekawe co powie nasza kr na nie podpisane programy naprawcze?

Gość gość
mam to w d***e/dom wariatów witamy w dayli miescina czubkow i desperatow.pozdrawiam,

Gość gość
Ciekawe co bierze D.B napewno nie ziele bo ma nizły odlot

Gość gość
nie podpisze nic jestem czub klebek nerwow mam dosc naciskow z gory.co mam zrobic targnac sie na wlasne zycie aby zrozumieli coz nami robia.zdesperowana nie jedna z nas.

Gość gość
Ja tez sie tym juz nie przejmuje bo sie wykoncze psychicznie.