Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sroshka

Schlecker - praca

Polecane posty

Gość gość
Otóż to! Towaru słabo rotującego jest w brud! Większość sklepów ma taki towar za ok. 150 tys i na cholerę to! teraz dostałyśmy grassa na walentynki towar ok.3 tys a w to miejsce wolałabym dostać najpotrzebniejszy towar!!! Bo na te nawet nikt mi nie spojrzał ! Pomimo ułożenia na początku sklepu, plakatów, czerwonych cen zero zainteresowania !tam u góry w ogóle nie myślą... Weźcie się w końcu do roboty albo zamknijcie ten cyrk.

Gość gość
Chyba którąś regionalną zabolało prawda na ich temat Może tak któraś się ogarnie i weźmie wkońcu za robotę Są sklepy które mają towar a nie potrafią go sprzedać ale żeby jeszcze się jaśnie pani chciało zainteresować tematem i ruszyć dupę żeby przewieźć wspomniany towar na sklep świecący pustkami, bo tam wszystko "pójdzie". .. Jasne lepiej żeby się zterminowało, nie jej co się będzie martwić. Za duże wymagania. To ja się pytam : za co one pieniądze biorą??? I dziwić się że firma tonie... Drogie panie r.... codziennie do obrzygu słuchamy podchych narzekań klientów co do braku towaru a wy co robicie w tym czasie??? I nie jest łatwo, ale każda stara się żeby choć 1 złotówka wpadła do kasy i z uśmiechem dziękuję każdemu kto ma ją ochotę u nas zostawić. A wy co takiego niby robicie oprócz patrzenia na cyferki?,,,

Gość gość
Takie z nich kierowniczki jak z koziej d**y trąbka. Wykorzystują koordynatorki, żeby to właśnie one zrobiły te tabele. Bo sorry ale znam takie które nawet nie znają podstawowego programu Microsoft office... Śmieszne lecz prawdziwe. I bardzo ciekawe czym takie zajęte... na sklepy nie przyjeżdżają, telefonów nie odbierają na maile nie odpisują.... Płacą im za coś ale sami nawet nie wiedzą za co.

Gość gość12565
Kogo zamykają? Jeśli zostanie mnie niz 30 sklepów to jest KONIEC.

Gość gość
skąd ta wiadomość?gdzie to można sprawdzić?

Gość gość
skąd to info? kogo znów zamykają.

Gość gość
Ktos napisał, harmonogram zamykania sklepów,czyli wszystkie po kolei, nie ma co dziewczyny trzeba uciekać na l4 ,niech sobie sami ten towar pakuja i kolejne tabelki wypełniają !

Gość gość
no tak,zamkną parę sklepów to na stanie znowu nam przybędzie trochę towaru,oczywiście starego,przeterminowanego ,i znowu usłyszymy,że przecież mamy sklep zaopatrzony.

Gość gość
Mam nadzieję ze teraz zamkną wszystkie już sklepy.jak ma ktoś możliwość i to jest prawda to wrzuccie tu ten harmonogram.

Gość gość
no jestem ciekawa jaka firma transportowa ten towar wywiezie?Jak usłyszą DAYLI to będą s..........,bo nigdy za tą usługę kasy nie dostaną

Gość gość
tylko przed zamknięciem sklepów grzecznie,na razie grzecznie prosimy ku......o nasze wypłaty,pity/2016 i świadectwa pracy

Gość gość
Otóż to! Wyplaty pity świadectwa i spieprzamy stąd!!!!

Gość gość
Firma transportowa nie potrzebna, zostawimy dla wlascicieli lokalow, myslicie ze ktos im ten czynsz odda....

Gość gość
właściciele lokali zbiorą ten gówniany towar w jedną kupę i od jednej zapałki,co oni z tym by mieli zrobić,jeszcze jeden problem sobie na głowę brać

Gość gość
Kierowniczki znają kolejności zamkania sklepów to pewna informacja pytajcie regionalne

Gość gość
A moze kierowniczki wiedza rowniez czy dostaniemy wyplate ?

Gość gość
czy to naprawdę koniec pracy w dayli

Gość gość
Niestety kierowniczka nie wie czy dostaniecie wypłatę

Gość gość
Nasza regionalna twierdzi że nie wie bo o wyplatach a tym bardziej o planach jakichkolwiek firmy co dalej. My naprawdę chcemy normalnej odpowiedzi koniec sprzatamy zamykamy czy to za dużo ????

Gość gość
Przeciez jak ci powie ze koniec uciekniesz jej na l4 to sama sobie te sklepy bedzie musiala posprzatac

Gość gość
To znaczy ze nie mówią prawdę dowiecie się w poniedziałek lub wtorek

Gość gość
Nie mam zamiaru iść na L 4 chce po prostu zakończyć swoją historię w tej firmie od tak po prostu

Gość gość
A ja mam taki zamiar,wyplaty nie ma to co qrwa moze jeszcze im bede za darmo sklepy sprzatala !

Gość gość
L-4 ? Radzę sprawdzić czy ZUS płacony bo jeśli nie to kasy nie zobaczycie

Gość gość
Jestem kierownikiem I żadnych informacji na temat harmonogramu zamykania sklepów nie mam więc nie piszcie bzdur czekam na wypłatę jeśli w poniedziałek nie będzie całą załogą idziemy na l4. Z tego co zaobserwowałm przez ostatnie miesiące sądzę że w poniedziałek przeleje kase na konta bez żadnych wyjaśnień i na tym się skończy

Gość gość
Dziewczyny jutro nie otwieramy sklepów! Wszystkie idziemy na L4.

Gość gość
Sklep w którym pracowalam zamkneli w tym samym dniu którego przyjechała kr z jeszcze jedną osoba aby pomogla pakowac. Inf żadnej nie było wcześniej co było dla mnie brakiem szacunku. Jak ktoś chce iść na l4 to pójdzie nawet w ten sam dzien.

Gość gość
Niech gora zajmie się Kierowniczkami,które poczuly się pewne i wynoszą tyle że masakra razem z koleżankami.. Śląsk blisko

Gość gość
Coś o tym wiem...