Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Akzseinga

Piosenka dla drugiej połówki, wesele

Polecane posty

Gość Akzseinga

Niedługo biorę ślub i chciałabym swojemu przyszłemu mężowi zrobić niespodziankę i zaśpiewać mu piosenkę na wesele tylko nie wiem jaką :/ Czekam na wasze jakieś propozycje :)

A nie lepiej tak z serca??? lub coś co jest Waszą wspólną piosenką lub coś co on wiecznie słucha???? Bo to tak bez sensu pytać się o zdanie innych :P

Gość Akzseinga
Princpolo A nie lepiej tak z serca??? lub coś co jest Waszą wspólną piosenką lub coś co on wiecznie słucha???? Bo to tak bez sensu pytać się o zdanie innych No wiesz tak się złożyło że nie mamy swojej piosenki a on słucha hip-hopu a mi to raczej nie wychodzi :D Mam kilka pomysłów ale może ktoś zaproponuje coś fajniejszego :D Mam taką nadzieję :)

Gość brum brum
koszmarnie mnie wkurzacie laski!!! no to masz jakąs fantazje dziewczyno???? no chyba macie jakąś ulubiona piosenke? tak? A nie tylko: chciałabym zrobic to, tamto, dziewczyny pomóżcie, ratujcie.... Bez sensu, kurwa, bez sensu!!!

Gość do brum brum
weź się prześlij, może CI się humor poprawi. Autorko!sama się zastanawiałam nad piosenką. W wyborze piosenek kieruj się przede wszystkich gamą w jakiej możesz wykonać utwór. Jeśli masz szeroką gamę to wszystkie piosenki wyjdą Ci super. Szukaj coś w rodzaju "Księżycowej piosenki" Anity Lipnickiej. Ma jeszcze kilka fajnych piosenek, ale tytułów nie pamiętam. Skup się na Anicie Lipnickiej, Kasi Kowalskiej, Bajm, Natalia Kukulska itp. Naprawdę niektóre piosenki mają fajne na taką okazję:) Powodzenia!!:)

Gość do brum brum
miało być PRZEŚPIJ

Gość baloo
poszukaj piosenki beaty bartelik-- sen na pogodne dni jest cudowna, w sam raz dla faceta od babki :) jak chcesz mam ja i moge tobie przeslac na maila tlyko podaj