Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkoda gadać

portfel

Polecane posty

Gość szkoda gadać

Znalazłam portfel z pieniędzmi i dokumentami. Kiedy zobaczyłam jego zawartość ,to zdziwiłam się 150euro trochę monet. dokumenty prawko,i inne przypuszczam ważne . chcę zaznaczyć że znalazłam ten majątek we Włoszech. Postanowiłam oddać.poszłam na policję ,przedstawiam sprawę . Zostawołam to co znalazłam prosząc żeby ten portfel trafił do właściciela.podałam swoje dane ,myśląc że ta osoba która owy portfel zgubiła podziękuje mi. Niestety zadnego odzewu. Jeśli jeszcze raz spotka mnie podobna sytuacja ,zachowam dla siebie Co wy na to?

Gość pluplu
trzeba było do tej osoby zawieść a nie na policje

Gość szkoda gadać
Inna miejscowośc.

Gość kitka55
a skad wiesz czy policja dostarczyla ten portfel? moze ta osoba wcale go nie dostala....

Gość szkoda gadać
Myslę że policja to uczciwa instytucja, tak jak ja . Oddając ten portfel pomysłałam otym żeby o polakach nie mówiono na zachodzie pijaki i złodzieje

Gość uczciwość i dobro
jest wszędzie zachwalane ,ale cóż tu mówić nie popłaca :o

Gość jakas nowaaaa
"Oddając ten portfel pomysłałam otym żeby o polakach nie mówiono na zachodzie pijaki i złodzieje" a jakbys nie oddala to kto niby by sie dowiedzial ze to polka zabrala sobie portfel? druga rzecz ze watpie zeby policja przekazala twoje dane wlascicielowi.

Gość szkoda gadać
Uczciwość i ta i nie ,ale ja myślę że lepiej być dobrym niż złym. To co zrobiłam to dla nas polaków .

Gość jakas nowaaaa
a nam polakow to wisi. my polacy uwazamy ze powinnasc zabrac pieniadze a dokumenty wyslac poczta:P

Gość szkoda gadać
Jeśli bym wysłała pocztą ,to mogło być podejrzenie że ukradłam ten portfe.

Gość jakas nowaaaa
ale nie podalabys swoejgo nazwiska ani adresu wiec w czym problem:O jesli ci zalezalo tak bardzo na podziekowaniach moglas oddac portfel osobiscie

Gość szkoda gadać
No tak ,ale inna miejscowość odległa 20 km, a ja nie miałam czasu. Właściwie zrobiłam to jest moje zdanie