Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spiaca25tka

moj facet sie masturbuje w nocy!!

Polecane posty

Gość spiaca25tka

..on mysli ze ja spie , czy mam mu o tym powiedziec czy udawac ze nic mi to nie przeszkadza a dodam ze cholernie

Gość spiaca25tka
mi to przeszkadza!!!!!!!!!!!!

Gość qqqqqqqqqqqqqqqq
współżyjecie ze sobą ?

Gość spiaca25tka
tylko jak zeby go nie urazic

Gość powiem Ci szczerze
ja tez się masturbuje jak żona śpi ;-)

normalnie słuchaj kolego przeszkadza mi to, że masturbujesz się, mimo że masz mnie koło siebie i powinienieś ten fakt wykorzystać :P i już :D

Gość spiaca25tka
on ostatnio mowi ze jset zmeczony i sie juz nie kochamy ze 6 nocek ale zabawia sie sam ze soba gdy mysli ze ja spie czy to normalne ???'

Gość milooowa
Ale czemu ci to przweszkadza? I czemu nic nie zrobisz/ Jak mój by sie masturbował obok mnie,to bym nie wytrzymała,i mu pomogła! Uwielbiam patrzec jak to robi.

Gość spiaca25tka
przeszkadza mi to bo wolalabym zeby zemna to robil a nie ze swoja reka

no tak ale inna jest śpiewka, kiedy facet nie chce robić tego z Toba i wykręca sie zmęczeniem a sam robi to co noc :O gdyby ją zaspokajał a mimo to musiał sobie jeszcze walnąc gruche to ok ale on się z nią nie kocha !! :P

Gość milooowa
no to nie udaj,że śpisz,tylko sie na niego rzuć ! Czemu sama nie zainicjujesz porządnego seksu?

Gość spiaca25tka
czy ktoras z was byla w takiej sytuacji?????????prosze juz niewiem co robic........to moze byc kryzys w naszym zwiazku a dodam ze kochamy sie bardzo

Gość spiaca25tka
chcialabym mu o tym powiedziec .....tyle ze wiem ze on sie zaraz wszystkiego wypiera .....i kreci i monci

Gość spiaca25tka
poradzcie mi prosze

A ja myślę, że może mówić prawde. Jest zmęczony, nie chce mu się starać, długo kochać itd a sam sprawe załatwia szybko 2 min i święty spokój.

Gość spiaca25tka
:( no to dzieki .....nawet poradzic sie was nie mozna

no to zrób tak :P : jak w nocy zobaczysz , że to robi to poderwij sie z łóżka , zapal światło i zapytaj go co robi i dlaczego :P :P wtedy się nie wykręci jak go złapiesz z ręką w majtkach :P i zapytaj dlaczego woli rękę niż Ciebie i tyle :P Boże baby jak możecie być z kimś, z kim nawet rozmawiać nie potraficie ? :O :O

Gość spiaca25tka
....ok. i tak zrobie ..dzieki teoria

Gość kokoszanelll
uf. biedna kobietko ....moj tez sie masturbowal a toi doprowadzalo mnie do szalu .......az nie wytrzymalam i powiedzialam mu :DLUGO JESZCZE BEDZIESZ MNIE ZDRADZAL ZE SWOJE RACZKA ?¿ i od tamtej poru nie zabawia sie gdy ma mnie u boku

Gość gość
Ja też wolę walić konia niż robić podchody do żony, którą zawsze boli głowa albo ma tysiące innych wymówek. Po prostu chce mi się to masturbuję się i mam z głowy. I to tak jest od wielu lat.

Gość Stormm
Proponuje Ci tak przy nastepnej okazji gdy będzie to robil Ty tez zacznij sie miziac... Zobaczycie gdie was to zaprowadzi...

Gość gość
jak sie wykręca jak w majtach mokro ??? przeciez ci nie powie ze sie zsikał

Gość gość
taa poderwij sie i go s******l :D świetna rada zacznie trzepać w łazience

Gość gość
moj ma to samo, szkoda gadac, rozmowy nic nie daja, tak jakby rozmowa byla lekiem na cale zlo, a we mnie rosnie frustracja i niechec!

Gość gość
mozliwe ze on jest zmecozny i nie ma ochoty wlasnie ze robi to sam to zamkniete kolo, i on sam chyba nie zdaje sobie z tego sprawy a moze po prostu ma jaks uraz, ze woli sam niz z toba moze mu cos powiedzialas, moze nie potrafi cie zadowolic moze ma jakis kryzys meskosci czy cos

Gość taaaki tam
A ja idę na doopy i nie mam problemów z bólem głowy u żony. Placisz i wymagasz 50 zł i francuz z połykiem.

Gość gość
Już ja takie znam, za dnia, jak facetowi się chce, próbuje, łasi się, a ty masz to gdzieś i seks ma być tylko kiedy Tobie się chce. Więc się po prostu odwraca i działa sam. Nikt normalny nie będzie się dawał wykorzystywać, zero od Was intencji i zaangażowania. Więc dlatego czasem sobie lepiej z***********a i mieć święty spokój, żebyś zobaczyła jak to jest być olewaną.