Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sklepikarz

Kto z Was prowadzi e-sklep?

Polecane posty

Gość sklepikarz

Chciałam zapytać, jak krok po kroku założyć e-sklep? W szczególności interesuja mnie koszty związane już z właściwym funkcjonowaniem sklepu (serwer, prowadzenie sklepu, etc..)

Gość dołączam do pytania
Skąd się bierze towar i jak go wysyła ? Czy e-sklep może byc po prstu w mieszkaniu ?

Gość afaf
towar bierze sie z powietrza, wysyla sie go jak wplacne zostana pieniadze :D. w mieszkaniu mozesz miec sklep,pod warunkiem ze przed domem wywiesisz szyld 'e-sklep' :D

Gość sklepikarz
Z tego co wiem, sklep mozesz miec w mieszkaniu tzn magazyn. Pod warunkiem, ze nie jest to zywnosc czy cos takiego. Przeciez glowna idea sklepu netowego jest wlasnie zaoszczedzenie na lokalu.

Gość Ale jest i wada
bo cie moga mieszkaniu nachodzic rózne kontrole

Gość sklepikarz
tak, ale z doswiadczenia wiem (od strony kontrolera), ze takie kontrole sa naprawde rzadko, kontrolerzy z reguly ugodowi i nie wpiernicza Ci od razu mandatu, tylko dadza czas na poprawki. Mysle, ze jesli nie przechowujesz zywnosci czy chemikaliow, tylko np majtki, to nie dochowanie warunkow magazynowania jest raczej trudne ;) A ja moze sprecyzuje swoje pytanie: chce otworzyc portal internetowy, gdzie rejestracja bylaby platna.

Gość sklepikarzu
ale skąd brac towar ? z hurtowni czy bezpośrednio importowac/ściągac od producenta ?

Gość sklepikarz
najlepiej zapewne sciagnac od producenta, bo bedzie najtaniej. A wtedy przy narzuceniu jakiejs tam ceny na rynku, zgarniesz wiecej kasy

Gość sklepikarzu
A czym najlepiej handlować z punktu widzenia "zwykłego" człowieka ?