Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zarunia

gdzie powinnam szukać pracy żeby mieć zmiany tylko na rano ?

Polecane posty

jak w temacie, wiem że cięzko jest o taka zmiane bo wszystko jest do późna otwarte a dziecko chodzi do przedzkola wiec chce popoludniami byc w domu

no nie fizyczna, tzn moze byc fizyczna lekka, jakas recepcja ? skonczylam studia hotelarskie ale w zawodzie nie bebe pracowac bylam kelnerka, bufetowa i pracowalam w sklepie z ciuchami

no tak myslalam ale jakos wydaje mi sie ze nie mam kwalifikacji odpowiednich

Spokojnie, ja jestem po turystyce i pracuje w biurze 8-16. Mialam praktyki w biurze rachunkowym i to chyba tez pomogło...

Gość nie tylko malo
ale praca jest na zmiany. Dokształcać się nie trzeba, ludzie masowo się zwalniają więc przyjmują z "całowaniem ręki"

Gość
o ile się orientuję, to w sklepach odzieżowych itp jest na zmiany. musiałabyś się dogadać, żeby zawsze mieć na rano, ale to oczywiście możliwe

pracowalam w odzieżowym, zmiany tylko na popoludnie, tylko 5 dni w misiacu na rano, zwolnilam sie

taaa... wszystko od razu, "zarobki w porządku i i elastyczne godziny pracy" to tylko w makdonalds :o:D:D

Gość
no wiesz, to już zależy. ja teraz szukam pracy i w niektórych sklepach była możliwość tylko na rano. oczywiście nie we wszystkich, bo w niektórych od 9 do 21.... oczywiście nie codziennie :/

no wiesz kuraiko ja bym zostala w tym sklepie gdsyby mi dali chociaz pół na pół na rano i popoludnie a ja mialam np 5 dni w mies na rano i 16 na popoludnie od 17 do 21.30 :o , to bylo pół etatu