Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tequilka_22

zagadka

Polecane posty

Gość tequilka_22
10990 bravo!

Gość fdfdfdfdfd
9816:( tyle mi wyszlo

Gość mijeczkaaa
niech ktos rozpisze to zadanko please, nie wiem dlaczego mi bzdury wychodza

patrz: 7 dzieci: 14 nóg 7*7 plecaków=49 plecaków w każdym plecaku 7 dużych kotów i każdy ma 7 małych= 56 kotów *49 plecaków=2744 kotów * 4 nogi każdy= 10976+ 14 nóg dzieci= 10990 przecież to jest proste jak budowa cepa!!! ja jestem humanistką:P

Patty ja bym sie dała pokroić nawet za to marne 3,0 :O :P :D ehhhhh ierzx no więc mój drogi :P skunżeś Ty mnie znasz ? :P :D :D :D :D malineczka nie chce mi się rozpisywać :P ale to proste jest :P

teorka:D heh- ambitna bestyja jzedeź:classic_cool:;):P będzie dobrze:D zobaczysz- każdy strach ma wielkie oczy:P dobrze pamiętam,że studiujesz na u.ś.?

źle pamiętasz :D :D ja ze Śląska to tylko Katowice znam bo raz w życiu byłam :D :D studiuję w Tarnowie - do Krakowa na AE nie poszłam właśnie dlatego, zem taka ambitna po chuju :classic_cool:

to jak to zwykle w mym żywocie bywa- coś popierdzieliłam:D:D:D a może w tobie ambicje jeszcze uśpione są;):D:P i obudzą się w sam razowo na obronie i z 5 wyjdziesz:D:D:D

Gość mijeczkaaa
Boze jak glupia jestem, zle przeczytalam zadanie i mi ine wychodzilo:) a juz myslalam ze cep z matmy ze mnie

Mijeczka najczęstszy błąd jaki ludzie robią tej zagadce to obliczenie, ze w jednym plecaku jest tylko 49 kotów ;) ;) bo to w sumie podchwytliwe jest ;) Patuśka no coś Ty ! ;) ja juz ambicji nie posiąde, za staram :classic_cool: ale tak po prawdzie to ocena na dyplomie nie ma znaczenia w czasach, gdzie sam dyplom można sobie w dupę wsadzić :O :P

będzie dobrze:D:D:D a to zadanie naprawdę durnie proste jest:o coś bardziej skomplikowanego proszę:P teorka- a jak to było w końcu z tymi numerami stron? bo zgubiłam gdzieś ten topik i nie poznałam tej metody \"bezpośredniej\"😠 a liczyć dookoła- jak się wymądrzał autor- żadna sztuka:P

Patty no własnie autor zagadki sie nie pokazał :D mi wyszło 59 ale liczyłam po kolei bo żadnego sposobu nie znalazłam ;) ;) i w sumie nawet nie wiem ile miało być bo tego też nie podał ale kilku osobom wyszło tyle co mi, więc ja zakładam ze dobrze policzyłam :D :D

a to szczun:o dupa nie prowokator:P też mi wyszło 59:D więc skoro konsylium stwierdziło 59- należy je przyjąć za pewnik i umieścić w wiki:P heh

po mojemu to podpucha była i żadnego wzoru nie ma :P trzeba po kolei liczyć :D a swoją droga jestem w szoku, bo przez 5 lat studiów uzbierały mi się 3 pizdy w indeksie - wszystkie z matematyki :O w liceum przez 4 lata miałam dopuszczający z matmy a teraz kurna jakiś talent się we mnie obudzil :classic_cool: