Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obolała mamuśka

poradźcie kochane doświadczone ciężarówki

Polecane posty

Gość obolała mamuśka

ostatnio zaczęłam mieć dziwne bóle brzucha (do gina idę za tydzień; jakby coś było nie tak to pojadę do szpitala - więc za takie uwagi dziękuję) i chciałam się was podpytać ból jest tępo kłujący w lewym boku (na wysokości mniej więcej pępka i nizej) i nie jest szczególnie silny ale uciążliwy czasem jak bąbel mnie tam kopnie to aż podskakuję :O czy może mieć to związek z rosnąca macica (31 tc) czy może to coś poważniejszego?

Myślę, że może to być spowodowane rosnaca macicą, rozchodzącymi sie wiązadłami. Ja tez miewam takie bóle tylko, że po prawej stronie - czasem sie ruszyc nie moge. A jak malutka mnie kopnie w to miejsce to aż mnie skręca. Weź no-spę, może przejdzie:-)) Jeśli nie masz skurczy, stawiania brzuszka to powinno być ok:-)) Ale gina i tak zapytaj o te bole:-D Powodzenia:-D

Gość obolała mamuśka
dzięki :) właśnie nie mam skurczy, plamień nic tylko ten dziwny ból

Gość po wizycie u lekarza
pytałam bo mam podobne bóle co Ty autorko tematu, jestem w 30tc i lekarz kazał mi brać nospe, jeżeli mnie to boli, natomiast gdyby było to ciągle i się nasilało wtedy mam się zgłosić na pogotowie, ale podobno to normalne bóle