Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sniety Mikolaj

ludzie mi mowia ze nie doceniam tego co mam,wg mnie , nie osiagnelam niczego

Polecane posty

Gość jjjjjjjjj
taki z komicznego adwokat jak z koziej dupy traba

a kto powiedział, że ja jestem adwokatem? :P oraz - jeden zapieprza z drobnicą inny robi jeden duży kontrakt i potem sie obija :)

Gość incognitaXXL
Ty komiczne, co zazdrosny jestes, kompleksiki?

Gość elni26
komiczne to wogole jedna zyciowa porazka...wpierdala sie tam gdzie nie proszony i wyglasza te swoje madrosci...i caly dzien siedzi na kafe...:o

No komiczne...jaka pamiec, ty chyba sobie wszystko notujesz kto z kafeteriuszy co porabbia w zyciu. Jakbym miala tyle wolnego czasu co ty to tez bym tak robila.

Gość komiczne_no_logo
tak naprawdę jestem już po 50-tce

Gość incognitaXXL
ja to jemu wspolczuje. trzeba czuc sie bardzo samotnym i zdesperowanym by stworzyc sobie to cala otoczke ze jest sie niby bogatym prawnikiem, ma sie super laske itc...no niestety komiczne zapomnial o jednym szczegole. Dobry prawnik to taki co ma kupe zlecen, im wiecej ma zlecen i klientow jest tym bardziej zajety i nie ma czasu by odpisywac wszystkim na kafeterii. a nasz komiczne spedza caly dzien i jeszcze tlumaczy sie przed kazdym.

Gość Sniety Mikolaj
hellloooo!!!!!!!11 co robicie z moim topikiem??

czerpiecie wiedze na temat prawników z seriali tv :D nie jestem swietny, jestem za to swietnie ustawiony, bo niemalze nieusuwalny, z powodu kontaktów biznesowych, jakie ma kancelaria dzieki temu, ze tutaj pracuje :D Mam po prostu dobre układy z ludźmi.. :) Nefrytko :) kazdy dzien jest moim dzniem, zwlaszcza, ze ludzie mogąć po mnie pojechac czuja sie lepsi, wspanialsi, tacy prawdziwi :) mnie to nie przeszkadza :P

Gość tlumacz sie komiczne tlumacz
dobrze ci to zrobi

Gość powiem jasno
Wogole nie wiem po co ludzie sie wdaja z tym komiczne w dyskusje. To oczywiste ze facet lze. Raz pisze ze jest adwokatem, innym razem ze nie jest, teraz nagle ma sie za biznesmana co jakies kontrakty podpisuje. Ciekawe kiedy, skoro caly dzien siedzi na kafeterii. Toi co pisze to nic innego jak prowokacja, wogole najlepiej by bylo jakbyscie ludzie przestali odpowiadac na jego posty to moze facet poszukalby sobie jakiejs prawdziwej pracy a nie zylby marzeniami jaka to z niego szycha.

Zacznij w pełni doceniać to, co masz, a wtedy przyjdą do Ciebie jeszcze lepsze rzeczy :)

\"Wogole nie wiem po co ludzie sie wdaja z tym komiczne w dyskusje. To oczywiste ze facet lze. Raz pisze ze jest adwokatem, innym razem ze nie jest, teraz nagle ma sie za biznesmana co jakies kontrakty podpisuje. Ciekawe kiedy, skoro caly dzien siedzi na kafeterii.\" z uwagi na fakt, iż siedze całymi dniami na Kafe odpowiadam dzis po 2 dniowej niebytności :P Nigdy nie pisałem, że jestem adwotaktem... Skonczyłem aplikacje adwokacką... Tak informacyjnie dla wszystkich tutaj \"znawców\" - nominowany prawnik, moze wykonywać dowolny zawód prawniczy...:) Co do pozostałych uwag, szkoda mi nawet komentować, ale napiszę tylko dla wyjaśnienia, że kontrakt to synonim słowa \"umowa\"... :)