Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nettii

Facet po rozwodzie-samotny ojciec. Co za a co przeciw???/

Polecane posty

Gość nettii

Czy mezcztyzna po rozwodzie majacy dziecko to dobra partia na meza?? Jestem z moim partnerem juz dlugi czas. On bral slub w Polsce kilka lat temu natomiast rozwod zostal orzeczony zagranica i czeka wciaz na zatwierdzenie go w Polce. Tylko mimo jego zapenien o milosci nie ma nic zadnych efektow.Zadnego starania zeby to zalatwic. Na temat naszej przyszlosci nie rozmawia ze mna wcale. Tylko mowi ze bardzo che zebysmy byli razem i zalozyli rodzine. Tylko kiedy??

Gość yakumo
To zalezy jak dlugo chcesz jeszcze czekac,ile masz lat i czy zalezy ci na malzenstwie. Takie zatwierdzenie sprawy jak ty to nazywasz to w rzeczywistosci drugi rozwod,to nie tylko przetlumaczenie papierow.Takie sprawy sie ciagna,wiec jesli zalezy wam na szybkim slubie,to do roboty.

Gość aaa kotki dwa aaa kotki dwa
j bym byla przeciw,tym bardziej ze brak z jego strony deklaracji,ale jesli go bardzo kochasz to porozmawiaj z nim,powiedz o watpliwosciach i walcz jesli nie to daj sobie spokoj

nie patrz na slowa, patrz na czyny. tyle. ja sie nauczylam tego dosc bolesnie. Tylko czyny sie licza. Mowic to i ja Ci moge, ze cie kocham i chce stworzyc zwiazek - i co z tego wyniknie? tylko czyny, wiem, ze sie powtarzam, ale taka jest prawda.

Gość nettii
Jest bardzo dobry w łózku, moze co noc przyjajmniej 5 razy i sprawia mi odlotowe orgazmy

Gość julia1980
bylam w podobnej sytuacji tylko moj facet potrzebowal mnie do pilnowania swojego dziecka, gotowania obiadkow itp, itd. a on jako wolny ojciec po przejsciach zawsze mial jakies wyjscia albo pilne sprawy jak sie zbuntowalam i powiedzialam dosc to nagle sie wszystko zmienilo a po niedlugim czasie sie rostalismy. tak nie mozna zyc a raczej tak sie nie da