Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojjj zebys nie

kryzys meskosci?

Polecane posty

Gość ojjj zebys nie

i dzis weszłam na czat swojego miasta i jestem załamana.... Acha zerwałam z nim bo to byl kompletnynieudacznik wciaz trzebabyło go prowadzić za rekę....nic sam nie potrafił zrobić..nawet sie ubrac nieustannie pytał co ja o tym mysle..? Nie miał własnego zdania taka sierota...I słuchajcie weszłam na ten czat i naliczyłam 20 mezczyzn deklarujacych wniku "uległość" zagadałam z ciekawości prawie kazdyz panów chciał uległości w seksie ale preferował również taki model relacji w zyciu codziennym deklarujac slaby kobiecy charakter.. dodam że jestem po trzech zwiazkach z takimi facetami na forum był tez jeden mezczyzna(Tylko jeden tamtych 20!!)okreslajacy sie jako dominujacy również z nim zagadalam i moze jestem nienormalna jeszcze dwa lata temunie uwierzylabym ze cos takiego zrobie...ale jestem tak spragdniona prawdziwego faceta że umówiłams sie z nim mozliwe ze mi sie w glowie poprzestawiało przez tamte sieroty... Facet to nie zadne klimaty BDSm...szuka trawałego zwiazku.

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
a o kryzysie kobiecosci nie slyszłaś?/Grube babska w powycieranych spodniach bluzgajace.....w adidasach ogarniaja swiat

faktycznie, z facetów się coraz większe sieroty robią. :-( ale żeby tylko sieroty! oprócz tego to oszuści, cholerne szczury i tchórze!!!!!!!

Gość hgew
"ojjj zebys nie" to co sprawiało że wiązałaś się z takimi facetami ? I ile trwały te związki ? Po za tym ty napisałaś że na jednym forum i to takim lokalnym spotkałaś 20 facetów którzy określają siebie że maja "słaby kobiecy charakter" znaczy że co ty się ich pytałaś po kolei by Ci napisali jacy są ? Oni sami tak pisali ?