Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaaaaaaaaaaaa

nawet sms-a nie dostałam od niego na Mikołajki...

Polecane posty

Gość smutnaaaaaaaaaaaa

jest mi cholernie przykro:(

nie smuć się, może napisz coś więcej czy mówisz o swoim chłopaku?

euforia ---> mógł napisać ho ho ho !! :D :D :O ale faktycznie, tragedia straszna :D :P

Gość tu zapewne chodzi o Mikołaja
mi też cieć jeden nic nie przyniósł :(

Gość smutnaaaaaaaaaaaa
jesteśmy razem- nie wiem jak długo jeszcze... wiem, że Mikołajki wczoraj były... ale mógł coś miłego napisać:(

Gość a czemu sie nie spotkaliscie
?

a co to on kurwa św. Mikołaj ??? :O :O facet jak widać dorosły i nie bawi się w durne smski z okazji Mikołajek, srajek i innych komercyjnych świąt :P

kobieto- ile wy macie lat? 12? no i co z tego,że nie napisał? może zresztą nie byłaś wystarczająco niegrzeczną dziewczynką:P

Gość smutnaaaaaaaaaaaa
jak zwykle nie miał czasu... czarno to wszystko widzę:(

Gość fgfdhfnhfghnf
co ty, masz 12 lat? Ludzie w pewnym wieku wyrastają z oczekiwania na mikołajki na przykład.. Jak masz więcej niż 12 lat i chcesz swietować ze swoim facetem mikołajki, to należałoby mu najpierw wyraźnie zaznaczyć, że ,powiedzmy, obchodzisz ten dzień. Ja tam nikomu nie składam życzeń z okazji mikołajek, facetowi nic nie kupiłam, on mi też nie i jest ok :D nie ma co się smucić, jak chcesz żeby facet skladał ci zyczenia z jakiejś okazji, to raczej trzeba mu to powiedzieć :)

Gość Kmrm
Bzdury gadacie, sam mam 25 lat i nie widze nic dziecinnego w Mikolajkach. Okazja do dobrej zabawy i mile spedzonego czasu. Ale, jak Wy jestescie sztywni, to trudno :classic_cool:

Gość up....................

Gość bycmozeja
chyba troche przesadzasz.....

Gość kolezanka franka
pociesze cie... ja dzis przygotowalam kolacje nic specjalnego, ale jego ulubione danie, pierogi ruskie, ktorych ja nigdy w domu nie robie, bo nie lubie, pol dnia lepilam te nieszczesne pierogi ruskie, rozstawilam swiece, zrobilam dekoracje z piorek rozrzuconych po stole, na lozku swierza posciel, wyszlam na chwile do sklepu po cos do picia do kolacji, a juz pozno bylo, wiec pomyslalam, ze odbiore go z przystanku, bo mial przyjechac polskim expresem z wawy, gdy nie wysiadl z autobusu stalam jeszcze chwile niedowierzajac i probowalam sie dodzwonic, ale telefon mial wylaczony. wrocilam do domu posprzatalam, popatrzylam w swoje puste oczy w lustrze. coz on pije od wczoraj... 13 mamy pierwsza wspolna terapie...