Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość avenuska

do informatyków etc.

Polecane posty

Gość avenuska

Witam was moi zbawcy! od zawsze informatyka, technologia informacyjna i wszystko, co związane ze środowiskiem internetowym było dla mnie czymś zaklętym... :-) i nie dla mnie było tę wiedzę odkkryć. mam problem---> kupiłam sobie laptop toschibe; ponoć one mają jakies skróty klawiszowe i ja własnie coś wcisnęłam i mi się pulpit "przewrócił" w bok tzn. układ pulpitu. Zobrazuję to tak: pasek startowy nie mam na dole, tylko z prawej strony, z boku.....pytanie moje brzmi jak przywrócić ład na tym komputerze, bo mnie normalnie wszystkie emocje dotykają- złośc, rozpacz, bezsilność, gniew itd. Och...to by by było na tyle. dziękuję za wszyskie informacje! miłego wieczoru

Gość przeciagnać pasek zadań
kursorem na dół ?

Gość avenuska
ale to nie tylko pasek zadań mam z boku. foldery są bokiem ułożone. Hmmm..... to tak jakbyś położył/ położyła zdjęcie, które było w orientacji poziomej, na tym węższym boku. wszystko mam ulożone z boku. nie wiem jak to wytłumaczyć....

Gość moze poszukaj
we wlasciwosciach karty graficznej w panelu sterowania "obróć obraz o ..."

No ja mam tą opcję właśnie w panelu sterowania NVIDIA :D naciśnij PRAWYM klawiszem myszy na pulpit, może tam będziesz miała takie coś, tzn. ja mam akurat nvidie ale poszukaj tam :D Albo w panelu sterowania jak nie masz wmenu podręcznym.

• NAJŚWIEŻSZE

• 0
      Hej