Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ochłap

Sukienka, prosba o pomoc

Polecane posty

Gość ochłap

Czesc, w tym roku mam studniowkę, musze sobie kupic sukienke, zastanawiam się jaką powinnam sobie kupić, zeby nie wyglądac jak pokraka. Stad moje pytania, jaki kroj, dlugosc itd powinna miec sukienka. Dodam, ze jestem chuda, dosc niska, ogolnie drobna, chcialabym oczywiscie optycznie dzieki sukience wygladac na troche wieksza i masywniejsza. Mile widze przyklady zdjec, bardzo prosze o jakies porady i z góry dzieki!

Gość sorka.....
ja bym wybrala sukienke do kolan, moze lekko za kolanko, takie sa najwygodniejsze i dziewczyny bardzo ladnie wygladaja.

niestety sukienka za do kolan i za kolano jezcze ja skroci. powinna wybrac dluga suknie, ktora doda jej wzrostu. moze cos z gorsetem co podkresli talie a ukryje szczuple nogi

Gość bylo tu juz co najmniej
10 takich tematow, z przykladami i zdjeciami, poszukaj :)

Gość fgggf
moim zdaniem sukienka przed kolanko, w kolanko, najlepiej taki kbiecy kroj, od bioder poszerzana, ale lata 70. :)

jesli jestes niska to przed kolano , bo podobno jak sie ma za kolano to niskie dziewczyny wyglądają...przysadziście... no i w ogóle do tego szpilki ale nie za wys :p i elegancko :p tez mam 100dniówke w tym roku :p pomysłów brak :p

Gość ochłap
byly takiego tematy? jak tak to sorry, ale tez odnosnie do osoby niskiej i szczuplej? Wlasnie nie moge sie zdecydowwac, dluga czy krotka, hmm I jaki tez kolor, czarny? No nic, jutro wybieram się na zakupy to się zobaczy.

Gość mmmmmm
Siostra ostatnio kupila sobie sukienke na wesele -gorset, a dol leciutko za kolana w stylu bombki,a ze ma tylko 1,50 to wygladala jak mala ksiezniczka.W dlugiej wygladalaby jak stara malutka,zdecydowanie odradzam.Do tego malusia torebeczka na lancuszku i delikatne paseczki

Gość ppppppp
sukienki z gorsetami dawno wyszly z mody...w Suwalkach mieszkasz?..

Gość długa i wysoki obcas
długa, dopasowana, buty na obcasie, wysoko upięte włosy.

Gość dobrze powiedziane
Nigdy w zyciu długa!!!!! Dziewczyny piszą głupoty. TYLKO do kolana.

Gość Żabaa
Wg mnie przy niskim wzrośnie połowa sukcesu to buty na obcasie, taki byś się dobrze na nim czuła ale by nie był to grzybek. I wtedy będziesz dobrze wyglądała i w krótkiej i długiej.

Gość Żabaa
*niskim wzroście oczywiście :)