Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

może być

głupie ale zgłupiałam

Polecane posty

jak się pisze drżeć drżę czy drrzeć drrzę? kurcze przez to ze piszę zawsze na kompie zapomniałam o ortografii!!!!!! no to jak to sie pisze?? bo niby po samogłoskach jest ż ale drrzeć wygląda nieco dziwnie

ok ok już nie rób takiej miny, pytam tylko do ciekawskich świat należy, tak poza tym dzięki:)

Gość albo w google wrzuc
tez ci poprawi

no pisałam, że zgupiałam i nie wpadłam na te wszystkie pomysły:) a tak ps. wielbiciel Ty mi chyba kiedyś bardzo pomogłeś duchowo

tak tak wydaje mi sie ze to Ty bo pamietam Twojego nicka:) nie wdając się w szczegóły zaginęła wtedy moja siostra. Dzieki jeszcze raz:)

Gość farmonka
a jak sie pisze acha czy aha? ;)

tak odnalazła się cała i zdrowa Bogu dzięki !!!!! Właściwie byłeś wtedy jedyna osobą która potraktowała mnie poważnie, to się ceni:) całuski

zanim zdecydowaliśmy się na jasnowidza, szczerze mówiąc strasznie się baliśmy, wiesz to jest taki dziwny strach że niby to nic pewnego co on mówi ale gdyby powiedział o tym, że nie zyje i gdzie szukać jej ciała to byłoby już kilka ciał....zdecydowaliśmy się na detektywa, brzmi jak kryminał ale wtedy to była dla nas wielka tragedia. I w ten sposób oddaliliśmy od nas najgorsze myśli. On ją znalazł. nie chce tak na forum publicznym pisać co się stało. Ale wtedy kiedy potrzebowałam pomocy i chwytałam się wszystkiego nawet głupiego pocieszenia czy nadziei to znalzłam to tylko u Ciebie bo Ty jeden się na poważnie zainteresowałeś. dlatego jestem Ci dozgonnie wdzięczna i aż zazdroszczę dziewczynie którą uszczęśliwisz:)

Gość jaxsman
mnie sie chce zrec i nie mam watpliwosci co do pisowni,ale zastanawiam sie co jest w lodowce