Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katja992

uległość czy dominacja?

Polecane posty

Gość katja992

Czy kobieta w dzisiejszych czasach potrafi być szczerze uległa, jeśli chodzi o relacje w związku? Czy dzisiejszy facet woli kobietę niezależną i silną? Czy my kobiety wolimy związki partnerskie, chcemy dominować czy też kręci nas jeśli nas facet zdominuje?

Gość kobiettaaa
zdecydowanie to ja wole dominować:D

moj zwiazek jest partnerski z mala dominacja ze strony mojej:)) moj maz lubi czasem poudawac ze to jest on tym ktory rzadzi i ja mu pozwalam by tak myslal. ale czesciej to ja stawiam na swoim.

Gość zdecydowanieeeeeeee
to ja wole dominować A jestem kobietą oczywiscie

Gość jksvndfkjsvn
mój związek też jest partnerski, chociaż zdarza się, że on dominuje i mi to odpowiada bo w pewnych sytuacjach facet powinien być silny a nie ciapa i to on powinien dominować. Czasami ja dominuję ale w innych kwestiach:)

Gość dominowac rzecz jasnaD
ale mój facet tez jest szalenie dominujacy wiec sie mi nie daje. dlatego nieraz mamy male piekiełko. Ale z reguły jednak wychodzi na moim

Gość faeeeetttttt
lubie uległe kobiety bo sam jestem dominujacy ale szukanie takiej to jak widzicie jak szukanie igływ stogu siana

Gość dominowaćcc
powineeien facetjesli robi to kobieta to moznamowic o wypaczeniu i chorum zwiazku

To ja z mezem chyba jestesmy oboje wypaczeni:))) Ale temperaturka w zwiazku jest i to najwazniejsze.