Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gingerspice1986

jak zdobyć bilingi rozmów z czyjegoś numeru !!blagam pilne!!!

Polecane posty

Gość do współczuje
Albo to prowokacja albo jesteś skończoną idiotką. To, że jakiejś młodocianej dziewczynce wydaje się, że jej facet ją zdradza to jeszcze nic nie znaczy. A zachęcanie do inwigilowania męża jest obrzydliwe.

Gość biling.........
Najlepiej poprosić męża. On zdobędzie. :D

uuuu..jesli 32 lata to dfla Ciebie mlodociane gowniarstwo to dziekuje za odmlodzenie i komplement...widac ze nigdy nie bylas w takie sytaucji i nie wiesz co czuje....

Gość Ruda_85
gingerspice1986 z tego co mi wiadomo to tylko osoba na którą jest abonament może wziąć taki biling, ale najlepiej ze swojego telefonu zadzwoń na biuro obsługi klienta i zapytaj o taki biling. Z drugiej strony jako małżonka powinnaś mieć wgląd, ale tak jest w telefonii stacjonarnej, a jak dokładnie w komórkowej-nie wiem. Zadzwoń! A mam nadzieję,że to tylko Twoje przypuszczenia... Pozdrawiam!

Gość poderwij przystojniaka
pracującego u operatora... on ci nawet podsłuch rozmów załatwi :P

Gość hfhfhfhf
to niemozliwe zgodnie z prawem, moglabys za to dostac wyrok w zawieszeniu, a z wyrokiem szanse na prace drastycznie spadaja🖐️

Gość Ideolog_Gender
Przychodzi Jaś do sklepu, daje sprzedawcy słoik i mówi: - Poproszę trzy litry miodu. Sprzedawca bierze słój, nalewa miód i podaje chłopcu, a Jaś mówi: - Tata jutro przyjdzie i zapłaci. Na to zdenerwowany sprzedawca: - Nie! Tak nie można! - zabiera chłopcu słoik i odlewa miód z powrotem. Jaś wychodzi ze sklepu, zagląda do słoika i myśli: - No i tata miał rację. Na trzy kromki wystarczy.