Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuoralowe

CZY KTÓRAS Z WAS WAZYLA 58 I SCHUDLA AŻ 4 KILO PRZY WZROSCIE 169I powyżej???

Polecane posty

Gość kuoralowe

BYLO PO WAS WIDAC STRASZNIE TE KILOSY STRACONE??WYGLAdalyscie dwa razy chudziej?? moze jak schudne tyle to bede laska już niezła??

zależy od tego jaką masz budowę bo same kilogramy to nie wszystko :P ja powiem Ci tak : mam 167 cm wzrostu kiedyś ważyłam 58 kg i nagle w 2 miesiace sama z siebie schudłam do 50 kg (stres, nerwy, nieprzespane noce itd ) i ludzie mi mówili, ze bardzo źle wyglądam - jakbym ciężko chora była :P :D no a teraz ważę 52 - 53 i wyglądam ok ale to nie było drastyczne utracenie wagi i jestem po prostu szczupła a nie chuda i ziemista na twarzy :D

eee 4 kilo przy taki wzroscie to nie az tak duzo:P ja schudlam prawie 10 kilo przy wzroscie 164 to bylo wtedy to widac:P

Gość no ma chude cialo strasznie
4 kilo to bardzo duzo gdyby byla niska nie byloby widac ale na 170 cm to bardzo duza niedowaga!

Gość przestan ciagle zakladać te
denne topiki:O naprawde tak cie to bawi?:O

Gość znowu durny topic
Schudłam 4 kg w 2 tyg z 58 do 54 i uwierz, nic nie widać, najwyżej brzuszek zniknął. Jaka anoreksja, idź się leczyć... Mam 170 cm.

Gość blleeee
jak moze nie byc widac 4 kilo??nie kapuje..4 kilo to duzo.

Gość no przeciez ciągle piszesz
ze tyle schudłas i nic nie widac!!! codziennie mozna twoje kretynskie tematy przeczytac. wiec po jaką chlore sie głupio pytasz? jakas chora jestes

Gość kuoralowe
hahahahhaha Co za kretynizm!!! o kim ty piszesz?? o mnie?? ja jestem tu dopiero od tygodnia i odkryłam tydzień temu to forum bo wczesniej byłam wierna gazecie .pl więc nie wiem o co chodzi??ludzie..

Gość a bo jest taka jedna
W kółko pisze, że ma anoreksję bo waży 54 przy 169 cm i 'tylko' 94 cm w tyłku czy jakoś tak

Gość kuoralowe
no ale ja nie mam w tyłku 94 tylko 96 i chce zeszczupleć dlatego pytam czy będzie juz widac róznice po 4 albo 5 kilosach:)

Gość a bo taka jedna
Trochę pewnie tak ale bez rewelacji - u mnie kiedyś spadło 5 kg a tylko 2 cm w biodrach i udach