Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julllkaa09

jak ja mam go dosyć!!!

Polecane posty

Gość julllkaa09

siedziw domu.,,.ja paracuje Facet jest po bardzo dobrych studiach technicznych.. Mówie napisz cv powysyłaj do firm....on nie wie nie umie a do jakich ma powysyłać...Mówie kup gazete poczytaj ogloszenia ale on nie wie jaka kupic w jakeij gazecie sa ogłoszenia..Znalazłam mu prace..za meczaca reke sobie obdarł wiecej tamnie pojdzie tłumacze mu ze od czegos trzeba zaczac ze nie bedzie od razu kierownikiem znalazłam mu nastepna prace siedzaca w biurze projektów nie bedzie tam pracowal bo go bola plecy maniewygodne biurko i jest za duza odpowiedzialnosc... idzie do sklepu nie wie co ma kupić wychodzi na dwór pyta w co sie ubrac? Nie zrozumcie mnei zle ja nie jestem jakas materialista ale ja niemoge z nim chybajzu byc to nie chodzi o kase ale on zachowuje sie jak baba....poprostu przestałam widziec w nim faceta i mimo ze cialo ma meskie przestal mnie pociagac...Czy to jest wystarczajacy powód do rozstania..kolezanki mnie wyzywaja od materialistki ale to naprawde nie tak...

Gość jaknajbardziejj
to jest powod zerwiji nawet sie nei zastanawiaj

nie moglabym byc z takim facetem, i nie ludz sie ze cos sie zmieni, ja mam niestety takiego kolege wspolczuje jego dziewczynie:O

Gość jaa...
na Twoim miejscu to juz bym go poslala gdzie pieprz rosnie,on sie nie zachowuje jak baba,ale jak male bezbronne dziecko,bo kobieta jak widac zawze da sobie rade.Po co sie meczyc?znajdz sobie prawdziwego faceta ktory nie bedzie sie bal zadnej pracy,ktorego nie bedziesz musiala prowadzac za raczke

Gość No dobra ...
a za co on zyje, skąd ma flotę?

Gość losie
Dupa a nie chłop, niedość że leń śmierdzący, to jeszcze musisz mu mamuśkować. Facet bez jaj, trzeba mu napisać Cv, poszukać pracę, powiedzieć w co sie ma ubrać gorzej jak z dzieckiem.Dziewczyno to jakiś flegmatyk,zostaw go bo zmarujesz sobie żywot.