libedovvski 51 Napisano 1 godzinę temu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1978 Napisano 1 godzinę temu Bo wszyscy czekają na ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovvski 51 Napisano 1 godzinę temu ee mnie tu prawie nie ma i chcialbym przyjsc na gotowe ze jakas burze sami rozakrecicie a ja popatrze z boku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 914 Napisano 57 minut temu 7 minut temu, libedovvski napisał: ee mnie tu prawie nie ma i chcialbym przyjsc na gotowe ze jakas burze sami rozakrecicie a ja popatrze z boku Ostatnio nie ma tu zupełnie nic. Wczoraj komunikowalam że odchodze z kafe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovvski 51 Napisano 50 minut temu 6 minut temu, Еlciаа napisał: Ostatnio nie ma tu zupełnie nic. Wczoraj komunikowalam że odchodze z kafe. i juz nie bylo nikogo kto by cie zatrzymac chcial ? no bylo wiadomo ze ta moderacja doprowadzi do upadku tego forum a swiry same z soba nie beda gadac bo i tak nie potrafia sie komunikowac tylko blokowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1978 Napisano 49 minut temu 14 minut temu, libedovvski napisał: ee mnie tu prawie nie ma i chcialbym przyjsc na gotowe ze jakas burze sami rozakrecicie a ja popatrze z boku Nic się tutaj nie dzieje chyba że samochód od bezdomnego wariował kilka dni tutaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovvski 51 Napisano 46 minut temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Nic się tutaj nie dzieje chyba że samochód od bezdomnego wariował kilka dni tutaj. a kto to ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1978 Napisano 34 minuty temu 11 minut temu, libedovvski napisał: a kto to ? Dobre pytanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 689 Napisano 32 minuty temu 23 minuty temu, Еlciаа napisał: Ostatnio nie ma tu zupełnie nic. Wczoraj komunikowalam że odchodze z kafe. I nadal jesteś serduszko, bo Malowany czeka na Ciebie Jak więc odejść od tematu zastrzelić go Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 914 Napisano 6 minut temu 23 minuty temu, Spaghetti... napisał: I nadal jesteś serduszko, bo Malowany czeka na Ciebie Jak więc odejść od tematu zastrzelić go E tam, on nie chce jęczeć tak jak potrzeba poza tym wiecznie iskra tam z tyłu się ciągnie więc jak dla mnie jest tylko kolegą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 914 Napisano 3 minuty temu 45 minut temu, libedovvski napisał: i juz nie bylo nikogo kto by cie zatrzymac chcial ? no bylo wiadomo ze ta moderacja doprowadzi do upadku tego forum a swiry same z soba nie beda gadac bo i tak nie potrafia sie komunikowac tylko blokowac Ja nie chce żeby ktoś mnie zatrzymywał. Podjelam juz decyzje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach