Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Antoinette

Jaka książka na prezent dla 12-letniej dziewczynki?

Polecane posty

np. Ania z Zielonego Wzgórza, albo cos innego tej samej autorki, mniej popularnego :) jak mialam ok. 12 lat, to sie zaczytywalam w jej ksiazkach :)

To już akurat czytała. Myślałam, żeby gdzieś dorwać książki z serii Szkoła przy cmentarzu :) Pamietacie to?

Gość lnhddddddddddd
bardzo podobają mi się książki z serii "Jak dwie krople wody"

ostatnio wyszly tez dwie czesci \"Mikolajka\" Sempego, to beletrystyka dla dzieci, ale sama mam na nie chrapke, bo pamietam, jak w dziecinstwie pozyczalam te ksiazeczki z biblioteki, uwielbialam te serie :D polecam

Moze coś z Małgorzaty Musierowicz? Pamietam ze moja siostra ktora ma 11 lat uwielbia jej ksiązki :) Ja w wieku 13 uwielbialam Siesicką ... i inne stre ksiązki, np Koniec Wakcji, albo Ty pojdziesz górą :P

może coś o zyciu seksualnym?? Ja dostałam taką chyba na 10-te urodziny bardzo fajna książka dla dzieci mam ją do tej pory!!!

pamiętnik księżniczki ...harry poter nie wiem ale jakaś bajka ...może seria niefortunnych zdarzeń

seria \"szkola przy cmentarzu\" nie jest taka fajna :P ja wolalam ksiazki z serii \"krag ciemnosci\" ;) autor J. R. Black ale mi sie przypomnialy stare czasy :D

Gość Nałęczowiankę
Polecam Makuszyńskiego: "Panna z mokrą głową", "Szaleństwa panny Ewy". Stare, ale z klimatem i niechże te dzisiejsze nastolatki poczytają o prawdziwej przyjaźni, dobru, pięknie. Niech poznają urok ... Niech przeczytają "Wyprawę pod psem"

tak seria Ani z zielonego wzgorza ..bedzie najlepsza...ja choc mam 23 lata cchetnie czesto do tej wlsnie ksiazki wracam!!!! maly ksiaze...choc nie wiem czy zrozumie :) lub stary czlowiek i morze..dla mnie bestselerr!!

Jak kupiłam swojej siostrze \" Angel dziecko ulicy\" - ale ona ma 14 lat :)

stowarzyszenie wędrujących dżinsów czy coś takiego :) podobno dobre, dla dziewczyn w tym przedziale wiekowym :)

Gość Edii22
Kurde ciężko usrzelić ja ostatnio szukałem też książki dla siostrzenicy i niby są propozycje dla najmłodszych dzieci 0-4 lata ale to dla 12-latki sie pewnie nie sprawdzi http://ksiazki.wp.pl/gid,15129269,tytul,Prezenty-ksiazkowe-Propozycje-dla-najmlodszych-dzieci-0-4-lata,galeria.html

Gość von jungingen
Kamasutra

Gość musierowicz koniecznie!
Ja przeczytalam chyba wszystkie jej książki :)

Gość gyytyuuhijok
dziennik adriana mola lat 13 i pol czy jakos tam. Jest swietna ;)

Gość vgyt.
Pollyanna

Dar rzeki fly- Maria Kruger, bajo-legendy- zajebicho; Intrygantki- Iva Hercikova- o problemach milosnych jednej nastolatki i jej "księciu":p;

Gość ManiaWszędobylska
Coś z Jeżycjady M. Musierowicz. Tylko nie zaczynaj do Kłamczuchy i Córki Robrojka

Gość mimiruuu
Niiieeeeeeeeeee cierpialam musierowicz jak bylam nastolatka i grocholi i do cholery ciagle ktos mi to dawal w prezencie :D Kup jej jakas zajebista ksiazke Kinga, cos ciekawego, a nie takie pierdoly dla niedogrzmoconych :)

Gość acus11
A co polecisz stronę z prezentami personalizowanymi?