Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakich facetów nie lubicie

jakich facetów nie znosicie najbardziej

Polecane posty

Gość jakich facetów nie lubicie

Gość Anggumena
chorych, brzydkich takich którzy nie interesuja sie sportem intelektualistów

z wygórowanym mniemaniem o sobie, nieszanujących uczuć innych ludzi.Chamów i prostaków i tych śmierdzących potem...

Gość mnmnm
kalekich majacych rodziców alkoholików biednych

Gość dsbfhdasbfj
Pustakow, przemadrzalych burakow ktorym wydaje sie ze sie na wszystkim znaja a naprawde ich poziom jest zenujacy, brudasow. Najgorsze jest polaczeie tych trzech cech. Znam takiego-jak facet on dla mnie nie istnieje. Dla mnie to trzecia plec.

U mnie na magazynie jest taki jeden który przy jedzieniu na stalówce mówi o j...baniu,r.znieciu,a na dziewczyny mówi ..du..py i jest bardzoi lubiany przez dziewczyny. ale inne juz nie maja szans on jest zajéty

Andrzej z Aleksandrowa - wszystkie go lubią? Ja już nie :P Niedawidze jak facet przeklina! Ble.. Dla mnie to prostactwo. a tak poza tym: -wymuszających coś siłą- lub którzy za wszelką cenę próują coś postawić na swoim -nie umiejących o siebie zadbać- inaczej, brudasów :P -lovelasów (tzn. którzy uważają że mogą mieć każdą :)) - po prostu do takich ludzi mam mieszane uczucia ;/

Gość waniliaaaaaa
Po prostu natretnych :)

Gość takich co sami nie wiedzą
czego chcą i tylko głowę ci niepotrzebnie zawracają, a jak się robi za poważnie to uciekają... żałosne tchórze

Gość lola tola
cwaniaków i meneli,którzy stoją pod monopolem i udają twardzieli.a także takich juz wogóle lalusiów,którzy myslą ze są megaprzystojni i każda poleci a wcale nie.

z punktu widzenia związków kobiety pewnie nie znoszą takich facetów jak ja :D bo to pytanie było z założenia do kobiet... więc będę się trzymał tematu ;) a osobiście nie przepadam za łysymi, agresywnymi, pijanymi i spotkanymi w ciemnej uliczce :O