Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość imprezowicz/a

Czu idziecie dzis wieczorem na disco lub pubu?

Polecane posty

Gość imprezowicz/a

Ja ide o 18 na disco :-)

Gość knoplef
no przecież adwent jest.

Gość a moze.....
adwent jest czasem radosnym wiec nie widze nic zlego ze ktos idzie sie pobawic czy umowic ze znajomymi.... Ja jeszcze nie wiem, ale pewnie w domu nie wytrzymam

Gość imprezowicz/a
a kto patrzy na adwent.chyba na wsiach bo w miescie nie zabardzo

Gość keaka
ja ide :) ale nie o 18 , bez przesady :)

Gość ajjjjjajj
tez bym sie wybrala ale wlasnie przez to ze jest adwent to u mnie w okolicy wieksze kluby pozamykane :o:o nie wiem jak wytrzymam bo w koncu SOBOTA !!

Gość imprezowicz/a
keaka to jak nie o 18 to o ktorej idziesz?

Gość no to beznadziejnie macie
adwent? Matko i kluby pozamykane? Pier...ony kraj katolicki. Na szczescie mieszkam w Krakowie i moge wybierac sposrod 300 knajp...:):):):):) super

Gość anetkaaaaaaaaaaaaaaaa
ja ide do knajpy z moim ukochanym i nie uważam żeby adwent był przeszkodą w napiciu się pifka ;)

ja tez ide :P ale dopiero ok 21 :P jest tylko 1 klub otwarty bo jego właściciel jest zagorzałym ateistą i nie przejmuje sie adwentem podobnie jak ja :D i nie bulwersujcie sie , przecież nikt wam iść nie każe i jak wasza wiara nie pozwala to siedźcie w domach ale nie prawcie morałów tym, którzy adwentu nie uznają = proste ;)

jej jak słysze o adwencie to mnie trafia.... od lat 80\' nie jest to czas zakazany dla zabaw :/ od lat 80\'!!!

Gość biała czekoladaa
ja wczoraj bylam i byla ostra biba :D mieszkam w wielkim miescie wiec nie ma u nas problemow z wyjsciem na zabawe w czasie adwentu, zreszta kto tego przestrzega...ja na pewno nie.

Gość a moze.....
ja czesto wychodze do knajpy tak o 21 dopiero a w tygodniu o 19... A skad jestescie mniej wiecej miasto wies??? itd co wolicie disco czy puby lub kluby???

Gość biała czekoladaa
poza tym ludzie maja racje - kto chodzi od 18 na imprezy? od 21 isc to i tak za wczesnie, zabawa sie rozkreca dopiero ok 22-23 a o 18 to mozna isc na pizze :D

Gość hfhfhfhf
ja bede popijał piwko w domu... mam do wystawienia ponad 200aukcji na allegro i nie dam rady nigdzie isc:(

Gość a moze.....
Ja jestem ze slaska i mimo ze mieszkam w pielgzymkowej miejscowosci to u mnie tez nie sa knajpy ani dicho zamkniete... Raz pamietam ze w wielki piatek byl koncert w jednej knajpie, ja nie poszlam dla mnie bylo to juz dziwne, ale adwent bez sensu?? czemu niby nie mozna?? 23 grudnia zawsze jest fajna bibka u mnie w pubie i w wigilie tez pasterka :) zamiast w kosciele to na imprezie.....

Gość kielce
najpierw jakis browarek w knajpce a 20.00 disco

ja mieszkam w mieście mamy jakieś 6 klubów plus 3 dyskoteki ale pozamykane wszystko :P na szczęście mój ukochany klub z muzyką house, drumm & bass itp czynny :D :D ide po 21 ale dotre akurat na 22 bo wcześniej trza coś wypić jeszcze :classic_cool:

Gość a moze.....
niewiedzialam ze zamykaja wszystko na adwent

Gość kielce
w kielcach otwarte wszystko

Gość issssssssssssaaaaa
w poznaniu grube imprezy:) w warszawie to samo :)

Anulka no i co to jakiś problem jest ? my często chodzimy sami tzn ja ze swoimi przyjaciółkami a on ze swoimi kumplami ;) przecież nie trzeba zawsze razem :P no chyba, ze sie trzymacie na smyczach cały czas :classic_cool: :P

nie nie trzymamy sie na smyczach,ale poprostu nie potrafilabym sie bawic gdy on zdycha na grype