Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elllllka23

dlaczego faceci odchodzą? jak ich odzyskac?

Polecane posty

Gość gddss
tak, odezwij sie, wyjasnijcie sobie wszystko i juz nie męcz ludzi na forum :o

Gość gddss
jak zobaczysz ze on juz nie chce byc z tobą to bedzie ci potem latwiej, szybciej sie pozbierasz i dasz szanse komus innemu. mam nadzieje, ze w koncu trafisz na porzadnego faceta, bo ten to... szkoda slow.

Gość gddss
niektorzy faceci maja takie troche sadystyczne sklonnosci. wiedza, ze dziewczyna ich bardzo kocha, teskni za nimi, a oni maja to w dupie. latwo przyszlo, latwo poszlo. zawroca dziewczynie w glowe a potem maja gdzies to, ze ona cierpi tak jak ty teraz. on na pewno wie o tym ale skoro milczy to widocznie nic go to nie obchodzi. normalny czlowiek nie moglby ranic tak kogos... dlatego mysle, ze twoj byly to niezly dran, no ale to tylko moja opinia.

Gość agaaaaa29
odezwij sie jesli czujesz ze chcesz tego. pamietaj ze lepiej zalowac ze sie cos zrobilo, niz ze sie nic nie zrobilo. Potem za kilka lat mozesz zalowac ze nic nie zrobilas. Tak jak Ci juz ktos doradzal odezwij sie do niego ale tylko raz i zobaczysz jaka bedzie jego reakcja. Na pewno nie bedzie to narzucanie sie.

Gość gość
Byliśmy razem 4 lata. Przez 3 było wspaniale, liczyliśmy się tylko my, codziennie spędzaliśmy cudowne chwile. W końcu zdecydowaliśmy się zamieszkać razem. No i wtedy niestety zaczęliśmy popełniać błędy. I on i ja. Ja niestety większe, przez co on ze mną zerwał. Dla mnie trauma. Nie dowierzałam. Przeciez to miłość mego życia. Żeby uratować związek skorzystałam z rytuału miłosnego na http://urok-milosny.pl – no i było warto. On wrócił mówiąc że nie może beze mnie żyć. Znowu jest tak wspaniale jak na początku.

Gość gość
Uroki to bzdura.