Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysteriosa

małobiuściaste, asymetryczne!! łączmy się kobietki, razem łatwiej!!

Polecane posty

Gość ja mam 70B
a wiesz co mnie najgorzej załamuje? Że prosto w oczy żaden nie powie, że coś nie teges, zawsze "kochanie, są śliczne", a kiedy na net np. na kafeterię jakaś dziewczyna rzuca zdjęcie swojego biustu do oceny to każdy się czepia, że obleśne i patykiem by nie dotknął, a ja zazwyczaj mogę o takich tylko pomarzyć... I jak tu się bezstresowo obnażać...

Gość mysteriosa
no właśnie..!! mój zawsze mi mówi, że mam cudne piersi etc...ale każde z nas wie że nie są idealne, więc dlaczego to robią?? z miłości??

Gość mysteriosa
czasem się zastanawiam, czy mój facet po cichu nie marzy sobie o takich cudnych, dużych i równych piersiach.. myślę, że tak, bo jak by nie było oni są wzrokowcami... są chwile gdy zwyczajnie się siebie wstydzę..

A ja mam biust w rozmiarze A/B i co mam powiedzieć? :O Co prawda jstem drobna, ale mimo wszystko biust by wypadało mieć jako taki :P Mój chłopak oczywiście mówi, że mam piękne piersi, i, że niejedna chciałaby takie mieć (chyba jakaś zdesperowana z biustem w rozmiarze E i bólami kręgosłupa....). Nie jestem deską, no, ale dużego, żeby nie powiedzieć średniego biustu też nie mam :O. Ja jestem mała, biust mam mały, nadrabiam czym innym :D Innego wyjścia nie widzę ;)

Gość gothic ladyy
podobno małe jest piękne :) jeśli chodzi o mnie to jestem wysoka ale szczupła, wszystko mam na swoim miejscu, długie brazowe włosy..no nie jest źle, tylko te cycki..aaaa!! koszmar mój! no zgoda...to nie biust jest w życiu najważniejszy, mimo wszystko mam pogodne usposobienie... znalazłam miłość swojego życia, ale nie potrafię się tym wszystkim do końca cieszyć, bo dzisiejszym światem jak bynie było rządzi seks, na każdym kroku jesteśmy zalewani obrazami " kobiety o idealnych wymiarach" i jak tu nie wpaść w kompleksy? tymbardziej ze w jednej miseczce dużo brakuje :(:(:(

Gość ja mam 70B
Moje małe wcale nie są piękne ;) Może nasi faceci mają problemy ze wzrokiem? ;)

a moje małe jest piękne (może kiedy będę to sobie wmawiać to w końcu uwierzę? :D ). no cóż... jedyne moje pocieszenie, że obie są tego samego rozmiaru, nie są złe, ale maleńkie :O....

Gość wstydek/
ja mam dosc male piersi,ale i tak nie to jest najgorsze....nie wiem czy o tym pisac:(

Wy chociaż macie chłopaków którzy was pocieszają :/ Ja nawet takiej pociechy nie mam :( Ostatni zerwal ze mna tydzień po tym jak miał okazje mnie zobaczyć w całej okazałości.

Agatkiii na pewno nie jest tak źle ;) dobrze, ze teraz wyszło na jaw jaki jest twój facet (czytaj-pusty), a nie kiedy byłoby już za późno :)

Gość ja mam 70B
Agatkiii - z powodu biustu odszedł????

Czy z powodu biustu to nie wiem, w każdym razie odszedł tydzień później więc jakoś skojarzyłam te fakty. Oj, pusty to on niestety był, choć troche późno to do mnie dotarło :| No i niestety to pocieszenie dla dziewczyn z nieatrakcyjnym że ukochanemu i tak się podoba, przy mnie odpada :/

Gość zalamannaaaaa
aj tam jedna za duza druga za mała co o za problemy wiekszość kobiet tak ma. Co ja ma powiedzieć chyba nawet A nia mam!!noje piersi tojakies pryszcze wygladam jak 12 letni chłopczyk!!moze dlatego ze jestems za szczupła zaden stanik nie jest dla mne dobry wszystkie za duze nigdy nie kupiłam sobie stanika!!!Mysle o operacji plastycznej mam nawet ase ale bardzo sie boje

Gość mysteriosa
oo, wtajcie dziewczyny! nie było mnie jakiś czas, a tu już tyle napisane :) - miło :) ech..ja myślę, że moja mała (pierś) wcale nie jest piękna...ta prawa jest duuużo piękniejsza... Agatkiii -> ojejjj.. ten Twój "eks" to naprawdę żałosny musiał być, skoro tak postąpił... mój mnie akceptuje, gorzej jednak z akceptacją samej siebie... zalamannaaaaa -> współczuję Ci, naprawdę...ale może gdybyś przytyła biust też by urosnął? ja gdy brałam tabletki anty, i przy tej okazjii trochę przytyłam..urosły..szkoda tylko, że się nie wyrównały :( ja cały czas zastanawiam się nad operacją, ale...jak już wcześniej pisałam..mój facet nie chce żebym to zrobiła, uważa, że nie ma takiej potrzeby.. ja mam 70B -> chyba faktycznie ma coś nie teges ze wzrokiem :) ps..wstydek/ -> jeśli chcesz to napisz..może coś zaradzimy :) a jeśli nie, to też się nie pogniewam :):) buziaki kochane :)

\"chyba jakaś zdesperowana z biustem w rozmiarze E i bólami kręgosłupa\" Ojoj... zapraszam tutaj, bo Twoje wyobrażenia o literkach ma bardzo mało wspólnego z rzeczywistością: http://tiny.pl/5rr8 Do obejrzenia biusty w stanikach 65K, 70H, 70J... Wg Twojej logiki te dziewczyny powinny mieć piersi 5 razy większe niż Ewa Sonnet, i w dodatku jeździć na wózkach bo kręgosłupy by im nie wytrzymały. Tyle, że one mają dobrze dobrane biustonosze, więc kalectwo z powodu noszenia \"gigantycznego\" rozmiaru im nie grozi. I jeszcze w kwestii sprostowania: nie masz biustu w rozmiarze A/B bo nie istnieją \"biusty w rozmiarze A, B, E...\". Wielkość miseczki o tej samej literce zmienia się w zależności od obwodu i np. 75A będzie parę razy większe od 60A - porównaj staniki w sklepach, albo podlinkowane wyżej biusty. Do wszystkich asymetrycznych: dobrze robi ta dziewczyna, która dobiera miseczkę do większej piersi wyrównuje różnicę dokładając wkładki do mniejszej , tak się powinno robić. Można też jeszcze spróbować bardziej podciągnąć ramiączko po stronie mniejszej piersi.

Wiem, wiem ;) Kiedyś best_bra doradziłaś mi, że powinnam nosić biustonosz 60DD, ale takowego znaleźć nie mogę, a bądź ile pieniedzy nie zamierzam wydawać na biustonosze, bo mam tez inne wydatki :). Biust to nie wszystko przecież :). Ja znalazłam mężczyznę, który zaakceptował i pokochał mnie taką, jaką jestem :). I to jest najważniejsze. Gdy byłam młodziutką nastolatką (koło 12 lat)chłopcy w klasie dokuczali mi, że mam depresję (tak, potrafili być wstretni :O ), ale zawsze wszystko przyjmowałam z uśmiechem, umiem się śmiać sama z siebie i może to jest recepta na szczęście :).

a dziękuję za stronki :) ale wydają mi się na tych zdjeciach te biusty takie duże, a ja mam drobny... :D

Gość pytanie do best bra
Może tu zajrzysz jeszcze :) Jak to jest z tymi stanikami typu 60H? 60 pod biustem i miseczka... o 26 cm szersza? czyli na 86 w biuście? Zastanawiam się jaki byłby odpowiedni dla mnie - 70 pod biustem i 84-85 w biuście, zwykłe 70B czy coś bardziej fikuśnego?

Cherry, ale nie masz tam osobnego zdjęcia dla każdego rozmiaru, to po prostu zdjęcie \"poglądowe\", by pokazać krój i kolor :) Konkretne rozmiary masz na stanikomanii ;) Twój biustonosz będzie taki jak Twój biust, zapewniam :) ---- Pytająca: Ze stanikami to jest tak, że najpierw obliczasz ich obwód, mierząc się pod biustem i zaokrąglając wynik pomiaru w dół (czasem sporo, zależy od stanika i ilości \"ocieplacza\" na żebrach). I dopiero od tak otrzymanego obwodu liczysz miseczkę, czyli odejmujesz ten zaniżony obwód od Twojego obwodu w biuście :) O obwodzie 70 zapomnij. Czy pod biustem zmierzyłaś się na maksa ciasno i na całkowitym wYdechu? Jeśli tak, to polecam angielskie czy z Avocado 65D. Jeśli zmierzyłaś się luźno, albo upatrzysz sobie stanik-rozciągliwiec typu Freya Arabella to szukaj 60E :) Wątek o rozciągliwości poszczególnych modeli znajdziesz na Biusciastych :)

mam maly biust i mi sie taki podoba! moge chodzic bez stanika bo nic mi nie zwisa, poza tym male biusty sa modne i mi sie podobaja np. u Nicole Richie czy Longorii ;D wole moja 65A niz B czy C ;P jestem drobna i naprawde sadze ze wiekszy by dziwnie na mnie wygladal.