Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _brunetka_

JESTEM BRUNETKA A CHCE BYC BLONDYNKA - HELP !!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość _brunetka_

Jestem wsciekla! Nie farbowalam wloskow od 2-3 miesiecy i przez ten czas lekko mi zjasnialy. Z ciemnego brazu zrobil sie jasny brazik. Kupilam sobie farbe palette jasny braz i niestety kolor wyszedl baaardzo ciemny :( prawie czarny !!!!!!!!!! jestem zla bo cholera nie po to nic tyle z wlosami nie robilam zeby je znow miec ciemne ! Ja piernicze ! Co moge zrobic zeby je jakos rozjasnic? bylam dzis u fryzjerki i powiedziala ze dekoloryzacja na moich wlosach odpada (sa cienkie i troche zniszczone) W takim razie co mam zrobic zebym Z BRUNETKI BYLA SREDNIA BLONDYNKA ??????????? moze ktos mi pomoze!!!!

Już masz braki w szeregu komórek, ty lepiej sie zastanów nad nową projekcją swego wizerunku.

Gość hhhhhhhmmmmmmmmm
a moze pasemka?

Gość _brunetka_
kurcze ale wlasnie nie che pasemek chce miec jednolity kolor wlosow.... myslicie ze na ciemny braz wejdzie mi sredni blond?

hej.blad na brazie to zaden problem. ja mam naturalne ciemny braz,zaczelam od malej ilosci pasemek z kazdym razem fryzierka zwiekaszala ich ilosc. obecnie mam jasny blad.swie tnie sie w tym kolorze czuje.doradzam ci dobry salon fryzierski.a potem wystarczy juz tylko fioletowy szampon np.joanna.

Gość _brunetka_
a moge w jakis inny sposob przejsc z brazu na blond oprocz pasemek?

Gość kaviii
ale dobrze ci radze - odczekaj pare tygodni - przezyjesz jakos.... i wtedy farba - zreszta ten ciemny juz po paru myciach sie splucze

Gość _brunetka_
no chyba nie mam wyjscia . Odczekam troche jak sie splucze ten kolor i potem co - moge sobie polozyc sredni blond? wejdzie??

Gość brunetka- blondynka
brunetka nie rob tego wyjdzie ci kolor jak pomarancza

Gość lalalalagdd
Nie rób nic bez fryzjerki, jak nie chcesz zajechać włosów albo mieć na głowie marchewki. Musisz niestety odczekać swoje, a czas wykorzystaj na odżywienie włosów.

Gość zgadzam sieeeeeee
miałam identycznie!!Tak to jest ztymi brazami.Jestem ciemna blondynka i chciałam zorobic jasny braz wyszedł czorny!! wygladałam jak dziadówa w ogóle mi nie pasowały. Pytałam chyba wszystkie fryzjerkico robić ale mówiły ze absolutni eblondmi nie pokryje ciemnych włosów.Trzeba było by rozjasnic i farbowac na nowo ale zostanie mi siano na głowie Kazali czkac az sie spierze albo odrosna nowę!!!! I moneły dwa lata!wróciłam do swojego kolorku

Gość _brunetka_
w ttakim razie poczekam az mi kolor sie sam wyplucze i jak beda juz w odcieniu jasnego brazu wtedy bede mogla pofarbowac je na ciemny/sredni blond

Gość nic ci nie pomoze

Gość wefgwevwBV
i dobrze wam tak!!! nigdy nie podrobicie naturalnych blondynek! :classic_cool:🖐️