Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość busiaaaaa

co jest ze mną nie tak?????????

Polecane posty

Gość oferma trafil w sedno
ciagnie Cie to jakis pokreconych typow. Ale taka jest natura kobiet. Zwyklymi facetami szybko kobieta sie nudzi.

busiaaaaa --> wiesz ja myślę, że za bardzo skupiłaś się nad znalezieniem sobie faceta. Miłość przychodzi (i odchodzi - w moim przypadku) w najmniej spodziewanym momencie. Jeśli bedziesz jej szukać to pewnie się nie zjawi. Tak wynika z doświadczenia moich koleżanek i moich po części to zjawia się nagle.

Gość Tytytyt
Moim zdaniem lubisz takich pokręconych kolesi - Twoja mama może mieć rację. Niby chciałabyś być z przeciętniakiem, ale to nie dla Ciebie. Wolisz podjąć kolejne ryzyko, oby tylko było ekscytująco. No bo czy przeciętniak rzuci sie z okna? Wątpię.

i nie pytaj, gdzie szukac przecietnych, bo i tak ich nie zauwazysz. to pewne

Gość oferma
he he he. no to sprawa jest jasna. ciągnie cię do jakichś niestabilnych emocjonalnie idiotów a innych nazywasz "przeciętniakami". ty po prostu jesteś jeszcze nie gotowa na normalne życie. bo jak jestem oferma to nie życzę żadnej dziewczynie za męża faceta którego choćby nazywa "przeciętniakiem". to grozi conocnym bólem głowy przez najbliższe 40 lat.

problem rozwiazany 🖐️ :D

Gość oferma
honorarium proszę przelać na konto.

Gość Tytytyt
Raczej go nie dostaniesz, bo Busia się zmyła. Pewnie poszła szukać jakiegoś przeciętniaka, z którym moglaby spedzic resztę życia.

Gość nakazdytemat
a może to nie Ty jesteś winna? może faceci boją się, że ich zostawisz i sami wolą wcześniej uciec? może faktycznie uważają, że nie mogą Ci nic zaoferować ponad to, co już masz?

Gość Eryko
Smiesza mnie zawsze tego typu problemy. "Jaka to ja jestem piekna, wspaniala, super inteligentna, kochana, wszyscy mnie ubostwiaja i jestem sama. Dlaczego?" Dlatego kobieto, ze zaslepiona swoja "idealnoscia" nie dostrzegasz swoich wad. A ludzi idealnych nie ma. Juz sam fakt, ze tak o sobie piszesz swiadczy o tym, ze cos nie tak z Toba. W kazdym razie masz niezly tupet. Poza tym zapamietaj sobie, ze szczescie w milosci nie zalezy ani od piekna zewnetrznego, ani od zaradnosci, ani od IQ na poziomie xxx. Milosci to nie towar na zamowienie, to nie jest tak, ze jesli Ty uwazasz, ze skoro posiadasz wszystkie te "idealne" cechy, to masz zagwarantowane szczescie w zyciu. Widocznie nie ma w Tobie tej "iskry bozej". Niestety.

Gość tumac amaru
A ja nic nie mam, do tego jestem brzydka i głupia. Faceci się mnie brzydzą. Ty możesz coś zrobic ze swoim życiem - ja nic. Smieszą mnie takie osoby jak Ty. Bez urazy.

Gość a poza tym wszyscy
faceci mi mówili że jestem cudem-taaaaa a faceci to zawsze prawdę mówią. Jeśli kobieta jest aktualnie dymana to każdy facet tak gada, przecież gdyby tak nie gadał to z **** nici...

a może Ty w tym swoim ideale po prostu nudna jesteś.....

Hehe.. Troszke spięć się narobiło. No ale.. mam podobny problem. No tylko że ja wiem dlaczego wszyscy uciekali :] Bo z żadnym spać nie chciałam. Biedaki :P Hmm.. to może u Ciebie to właśnie działa w drugą strone? Nie wiem naprawde co może być Twoim problem... Bo skoro jesteś z dobrego domu to już \"we krwi\" powinnaś wiedzieć kto jest dla Ciebie jaki jest. Mówisz że masz za sobą różne związki.. od brzydali przez przeciętniaki po \'ideałów\'. Dletego zastanawiam się co dla Ciebie kryje się pod słowem \"przeciętniak\"??

Gość taki jeden człek
Piszesz autorko o IQ=131, więc powiedz mi jakim testem go sprawdzałaś bo nie znam żadnego, który potrafiłby określić IQ z dokładnością co do jednego punkta ! Jak masz takie wysokie IQ i nie wiesz nawet, że zalicza się ono do nadprzeciętnych, to wytłumacz mi, dlaczego będąc tak inteligentna i wykształcona nie potrafisz sama sobie odpowiedzieć na pytanie i szukasz odpowiedzi na forum ! Dla mnie z tym IQ przegiełaś ! Sam mam IQ ponad przeciętne i sam sobie jestem w stanie odpowiedzieć na pytania dotyczące mnie samego.

Gość pytanie do autorki dosc wazne
ilu mialas "stalych" partnerow , ile trwaly te zwiazki i ile masz lat .... ?

Gość
Widzisz dziewczyna, niektórym bez autoreklam się udaje....

Gość agnieszka 1979
podtrzymuję pytanie powyżej - ile masz lat i z iloma byłaś w stałym związku (ile on trawał) A pytam dlatego, że mam podobny problem. Z jedną różnicą - to ja zawsze zrywalam. Bo byłam nie gotowa na związek. Albo doprowadzałam do obopólnego rozstania. A teraz kiedy chce być z kimś na stałe, mieć dzieci - od 2 lat jestem sama. Trafiam na ludzi którzy chcą tylko szybkiego seksu, płytkiego związku (chociaż ja bym tak tego nie nazwała) i nic więcej. A ja za chwilę kończę 29 lat, chce założyć rodzine i mieć oparcie w drugiej osobie. Ja nie mam zaplecza w rodzinie. Jestem samotna :(

Gość Feorm
Bo jestes zadufana w sobie ksiezniczka. Nie cierpie takich kobiet.

Gość Feorm
to powyzej to bylo do autorki agnieszka 1979 - a na Tobie po prostu los sie msci. Ty nie chcialas wczesniej, ranilas facetow, to teraz los Ci sie odplaca.