Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robett554

Co za idiotyczny powód

Polecane posty

Gość Ju...
lalalalagdd, dla mnie też taki tekst jest podejrzany. Ale skoro piszące tu Panie potwierdzają, że powód może być prawdziwy, to chyba cos w tym jest.

lalalalagdd, masz racje. szkoda, ze nikt nie powiedzial tego mojemu facetowi, zanim sie ze mna zwiazal...

Gość robett554
uniwersytet Wroclawski,ale nic wiecej nie powiem:D Najdziwniejsze jest to że ona niejest wcale jakąś małointeligentną niemającą nic do powiedzenia dziewczyną wrecz przeciwnie. Fakt,jest młodsza dopiero na drugim roku studiow to nie można wymagać od niej by posiadała wiedze jaka posiada prawie 30 letni mezczyzna który uczył się znacznie dłużej niż ona.Ja w jej wieku..przecież byłem taki jak ona..nie urodziłem sie odrazu doktorem. Ona na uczelni radzi sobie bardzo dobrze ma stypendiia i wysokie średnie

Gość lalalalagdd
Piszące tu panie bardzo często piszą powieść albo telenowelę.

Gość lalalalagdd
Chłopie, ma zaniżoną samoocenę, jest pewnie lekko neurotyczna i tyle. Wiesz, anorektyczką wydaje się że są grube. Zdarza się. Distorted self image.

\"Ona na uczelni radzi sobie bardzo dobrze ma stypendiia i wysokie średnie\" jesli tak, to pozostaje problem jej samooceny, a to problem wiekszego kalibru. ja bym na twoim miejscu sie w to nie pakowala..

Gość robett554
i to naprawde nie jest jakaś zakomplesiona kobieta!! Przeeciwnie w towarzystwie swoich znajomych dominująca. Na swoje uczelni aktywna,pochodzi z bardzo dobrej i wyksztalconej rodziny.Ma plany marzenia jest oczytana kocha literature.Intersuje sie kinem teatrem sztuką..nie znosi porażek na pierwszy rzut oka wydaje sie nawet bardzo pewna siebie!

Gość Tytytyt
E no co ty, jak jej napiszesz smsa z błędami to będzie mocno naciągane. W stylu "zbliżę się do Twojego poziomu". Oczywiście nie watpię, że laska poziom trzyma, ale hmmm.... raczej staraj się z nią pogadać, czy to na pewno taki powód. Ja sobie bardzo cenię inteligentnych mężczyzn, pewnie dlatego, że sama jestem niebywale inteligentna. ;-)

Gość lalalalagdd
Ja w twoim wieku.... :) Oj gościu, walisz błędy ortograficzne, nie wiesz, gdzie postawić przecinki, zachowujesz się jak zaślepiony młokos. Duuuużo wody upłynie nim rozpoznanie tej pani zamieni się w rzeczywistość. Co tylko potwierdza moją tezę, że laska ma problemy z samooceną.

Gość feart
"jesli tak, to pozostaje problem jej samooceny, a to problem wiekszego kalibru. ja bym na twoim miejscu sie w to nie pakowala." Dokładnie. Tym bardziej że pan doktor to taki co bardziej swój chłop, posty na poziomie przeciętnej kafeterii.

Gość zdecydowanie grzeczny pretekst

Gość kamila82222
to nie jest tak.. ona pwoiedziała cytuje"nigdy nie bylam zmadrzejszym facetem doe mnie" ona po prostu musi byc zawsze najlepsza najmadrzejsza...i zle by sie czula jesli w jej blisim otoczeni byłbyktoś kto smie byc madrzejszy od niej.To nawet nie wynika z kompleksów ale z darzenia do perfekcji

Gość zdecydowanie grzeczny pretekst
nie chciala ci wręcz powiedzec ze jej sie nie podobasz, moze uwaza, ze jestes za stary, za dretwy, moze fizycznie cos nie tak Niestety.

bo perfekcjonisci juz tak maja, ze musza sobie za wszelka cene udowadniac, ze sa najlepsi, bo w wiekszosci wypadkow, mieli bardzo wymagajacych rodzicow, ktorym zawsze bylo malo, wiec perfekcjonista dazy do ciaglego przekonywania siebie o wlasnej wartosci i niecierpi, gdy cos lub ktos stoi mu/jej na przeszkodzie. ty bylbys dla niej taka przeszkoda.

Gość Ju...
Fajny ten topik.:P Nie znamy panny, co nie przeszkadza nam przeprowadzać jej dogłębnej psychoanalizy.:P

Gość robett554
nie chce wyiść na zarozumiałego palanta ,ale nie mam wyiścia:D dretwy nie jestem absolutnie..Zachowuje sie normalnie,chodze w sportowych ubraniach luznych koszulkach.Mam 28 lat to chyba nie jestem aż taki stary. nie kreuje się na jakiegoś zarozumiałego doktorka w okulrach i z teczuszką. Mój styl i młodzieżowy temperament nieraz jest nawet zrodłem mmoich problemów na uczelni. Brzydki też nie,oczywiscie zalezy co kto lubi.Ale nigdy nie nazekałem na brak powodzenia.

Gość robett554
narzekałem oczywiście bo zaraz złosliwi mnie zaatakują. O i nawet jak na zwykłego człowieka przystalo...popełniam błedy

zasada myslenia perfekcjonisty: gdy nie jestem najlepszy, jestem zly, a co za tym idzie: obniza sie moja samoocena. aby samoocena byla utrzymywana na satysfakcjonujacym poziomie, musze byc najlepszy. jest to przekonanie wpajane dzieciom przez zbyt wymagajacych rodzicow...

Gość zgadzam sieeeeeee
to nie zwykłe kompleksy problem o wiele bardziej złozony Patrzcie jak wspólnie do tego doszliśmy!:D Z pozorów banalny problem zakompleksionej panienki nie...?

Gość Ju...
Powodów zawsze można znaleźć wiele - ważne, żeby chęci były. I to wystarczy, przynajmniej powinno.:D

Gość Ju...
No i koniec marnej porowokacji.:D