Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PODKURZONA

jak poradzic sobie z tym g***** pod skora?!!!!

Polecane posty

Gość PODKURZONA

CHODZI MI O TE KROSTKI ZASKORNIE, ZASKORNIAKI CZY JAK JE ZWAL. WIDAC JE PRZY DOBRYM SWIETLE,ALE JAK SIE ICH DOPATRZE TO CHOLERA MNIE BIERZE I WYCISKAM. CZYM TO SMAROWAC?? I CO ROBIC ZEBY BYLO ICH MNIEJ( CZYT. W OGOLE)? AHA A CO Z CZARNYMI WAGRAMI NA NOSIE I POD DOLNA WARGA>>???

Gość Keeri
Ja w sumie też miałam z tym spory problem. Ciągłe przeglądanie sie w lustrze i szukanie tylko paskudnych zaskórników do wyciśnięcia. Przy skórze z tendencją do łojotoku nie cierpiałam na brak pracy, codziennie nowa porcja. Niestety nie jest to dobra droga do wyleczenia, ciągłe babranie paluchami po skórze. Od pewnego czasu stosuje skinoren i zaobserwowałam dużą poprawę, zaskórników jest już znacznie mniej, no i wiadomo trzeba przemywać twarz przynajmniej raz dziennie jakimś delikatnym żelikiem.

Gość PODKURZONA
ten skinorem to cop takiego?

Gość Keeri
Jest to lek dostępny w postaci kremu lub żelu, żel bardziej się nadaje do skóry łojotokowej ma nieco mocniejsze działanie, przynajmniej w moim odczuciu, można go kupić w aptece bez recepty, można go stosować również z innymi kosmetykami oraz pod makijaż, nie ma w zasadzie żadnych działań niepożądanych, jedynie na początku stosowania może być lekkie chwilowe pieczenie ale jak sie nałoży cieńszą warstwę to zwykle nie ma, ale gdyby było to i tak szybko mija, ja szczerze polecam :)

Gość Keeri
Z lekkimi i średnimi postaciami trądziku radzi sobie dosyć dobrze, w znacznym stopniu wygładza skóre i niweluje grudki no i jeszcze chyba ważne info widoczne efekty miałam tak po 2 tygodniach stosowania.

Gość PODKURZONA
a w jakiej jest cenie??

Gość Keeri
Z tego co pamiętam coś koło 40 zł w zależności od apteki. Cena może trochę wysoka ale tubka jest dosyć wydajna, spokojnie wystarcza na dwa miesiące smarowania

Gość Bezimiennna
Acne derm niby jest tańszy ale jest w mniejszej tubce. Ja mam zdecydowanie większe zaufanie do skinorenu, jest znacznie dłużej na rynku, i według mnie mam lepszą jakość.