Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krwawa marry...........

Chudnę po Rigevidonie!!

Polecane posty

Gość krwawa marry...........

Gdy tylko lekarz wypisał mi te pigułki, byłam przerazona, gdyz z internetu dowiedzialam sie o nich samych negatywnych opinii- że sa stare, ze sę tyje itp! U mnie sytuacja wyglada inaczej przez miesiąc schudłam 8 kg, bylam dzis u lekarza( dr. nauk medycznych) i był w szoku ze w miesiac schudlam 8 kg. Moiwl ze ta tabletki sa ogolnie dobre ale te nowe sa bardziej reklamowane i proponowane, co nie oznacza ze sa lepsze, jednak byl w szoku ze tyle schudlam i mimo to mowil zebym wziela drugie opakowanie a jelsi nadal bede chudnac to mam odstawic.... Co o tym myslicie?? Obecnie waze 47 kg a mam 170 cm

Gość wilczyca szarobura
ja tez schudlam ale 5 kg ale jak zemdlalam to mi zmienil na Yasmin i tez mi nie sluzy bo mam okropne migreny wiec albo dobierze cos dobrego albo odstawiam to gówno

Biorę Rigevidon prawie rok ,nie mam wcale skutków ubocznych ,moja waga stoi i w miejscu ,nic nie przytylam ani nie schudlam . Dla mnie to są bardzo dobre tabletki. AUTORKO POSTU nigdy nie sugeruj się wypowiedziami innych kobiet w sprawie tabsów ,bo każda z nas reaguje na nie bardzo indywidualnie .

Gość olola28
Brałam Rigevidon przez ponad 3 lata.Żadnych skutków ubocznych i faktycznie miałam super linie:) Schudłam 9 kilogramów w pierwszym miesiącu i waga się zatrzymała.Czułam się fantastycznie! W sierpniu odstawiłam i szok....Waga podskoczyła o 7kg! :( regularne cykle i problem z zajściem:( Teraz pytam sama siebie - czy warto było?????