Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bejbe Lilly

Nasze sny..

Polecane posty

robaki takie białe dlugie, wychodzily z dywanów wchodzily na mnie i gryzły, brrrrr

Gość a mi sie snił
duży biały owczarek podhalański-dałam mu kilka słonych paluszków i poszłam a on cały czas szedł za mna przy nodze choc byl mi obcy.tak bardzo chciałam go zabrac...a potem moja siostra do mnie przyjechala i miala na plecach na swoim bordowym plaszczu takie biale slady jak po farbie, a potem widzialam takie piekne błękitne niebo,bez chmur...

a w ogóle to całe życie śnią mi sie pociągi w koszmarach , np jedzie pociąg ja stoje na torach, nie moge siew ruszyć, zaraz mnie przejedzie, jade pociągiem, spie, budze sie a zaraz moja stacja a ja nie umiem sie spakowac, tyle mam klamorów po calym przedziale ze nie zdąże wysiąść nie wiem na stacji który pociag to mój nie wiem do którego wsiadac wszystkie już odjeżdzaja, nie wiem co mam robic wszystko jest to związane z przeżyciem z dzieciństwa, wiecie ile kiedyś ludzi podróżowalo i nie bylo az tak wszystko dopilnowane pod względem bezpieczeństwa, otóż jechalam z moja mama, wsadzila mnie do przedzialu i sama jeszcze nie wsiadla , podawala bagaże nasze jakiemuś facetowi (znajomy?- nie pamietam) przez okno i sama ledwie zdążyla wsiąść, pociąg juz zaczynal ruszac wciągneli ja. bardzo sie wystraszylam. wiem ze teraz to nie do pomyślenia, ale przypomnijcie sobie lata 80 co sie dzialo na stacjach PKP, ile ludzi podróżowało ktoś potrafi zinterpretowac moje sny ? czy to przeżycie z dzieciństwa taki wpływ ma na moje sny ?