Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

truskawkowawiosna

Tłumaczenie snów

Polecane posty

Może ktoś z Was się na tym troszkę zna... Od dłuższego czasu, noc w noc, śni mi się, że mój facet mnie zdradza. Zazwyczaj z tą samą osobą - jego przyjaciółką. Dochodzi do tego motyw nieodbierania (przez niego) telefonów ode mnie i moja czarna rozpacz. Czy ktoś z Was ma pojęcie co to może oznaczać? Cholera, chciałabym się w końcu spokojnie wyspać, ale te sny mi na to nie pozwalają...

Gość nbbv
to oznacza , ze nie ufasz swojemu facetowi , jestes zazdrosna. Nie pasujecie do siebie.

Gość mikaa-
a jak w kólo śni mi sie mój były facet??to co to oznacza? hmm...chociaż pewnie to oznacza ze zanim tęsknie, tylko że wcale mi go nie brakuj, i już nie hce o nim śnić:(

Mikaa - ja też świadomie nie jestem zazdrosna. Jesteśmy ze sobą kilka lat i naprawdę, nigdy nie byłam poważnie zazdrosna. Ja nawet o tym nie myślę. Właśnie dlatego tak mnie te sny dziwią. Chyba to nasze ID się odzywa...

Gość mikaa-
tylko ze ja już teraz boje się iśc spac!! bo ja chce o nim zapomniec, nienawidze juz tego gościa, a on dzien w dzien od tygodnia mi się śni, juz nie mam sił:(

Gość mikaa-
No napweno.....ale czy musi mi się śnić codziennie:(