Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

reno1965

Nadawajcie najbardziej niedyskretny pytanie do facetów

Polecane posty

Zależy jakich sztuczek kobiecych probowałaś? Z tego co wynika chyba on nie chce się spotkać. Jeżeli chodzi o lodzik to nie jestem cuotworca i nie wiem i chba nik ci nie powie jak twoj facet lubi.Zalezy od sytuacji ,od stopnia podniecenia twojego i partnera.

dziubas 29: ja to uwielbiam, strasznie mnie to kreci, jest owiele łatwiejsze dojscie, do tego kobieta moze sie poruszac tak jak jej najlepiej, czyli same plusy! Mnie kreci to strasznie, coz moja aktualna partnerka nie do namowienia... czy pupa czy odwrotnie to i to i to mnie kreci konkretnie! Jesli pupa w strone stop, dodatkowo moge piescic piersi reka, a nawet patrzec na buzie i widziec reakcje kobiety! jaki rodzaj kolor i wogole: jak dla mnie nie ma reguły, trudno powiedziec, bo rozne kolory roznie pasuja! Osobiscie dostaje szału na czarna koronkowa bielizne, na zwykle biale aksamitne stringi, na czerwone koronkowe spodenki, wiec jak widzicie to zalezy od chwili:) Poprostu inwestujcie w bielizne:) ubrana w pończochy: regie panie, to jak juz takie stringi nie z paseczkiem malutkim. Tez delikatne ladne zwykle majteczki (ale takie naprawde zacne w koronce), no i spodenki! Halcyon: moze on wie ze jak przyjdzie skonczy sie to seksem, a on nei chce, nie moze itd (zasady, uciety penis) :) na twoim miejscu postawil bym sprawe jasno i powiedzial prawde, ze ma przyjsc, ze tego pragniesz, ze marzysz o nim. Zobaczysz jego reakcje,a jak bedzzie zla mozesz sie zawsze wycofac! Halcyon: bez problemu, chetnie moglbym sie oddac, jesli mam miec chwile rozkoszy to czemu nie:) purple haze: to chyba jakis chybiony koles, jesli dziewczyna sliczna, to juz staje i nie w trakcie rozbierania, ale juz duzo wczesniej:) kiedys bylem z panienka nowo poznana w samochodzie, naga sliczna, w gorseciku, kozaczkach za kolana - przygotowala sie dziewczyna a mi nie stanal:) moze dlatego ze wtedy miala to byc zdrada, tez to ze w lesie w dzien nie pewnie sie czulem, i balem sie zeby nie bylo dzieciaka, bo ona troche tak za lightowo do tego podchodzila... tootsie: pewnie co facet to inaczej, ja za to oddaje dzwieki, widac po mnei strasznie i jestem czerwony po i w trakcie:) wiesz, moze i dobrze ze nie uzewnetrznia tego bo umie sie opanopwac i daje rade dłużej! jak zbywa to hm... moze on poprostu nie gotowy na to? moze niegy nie robil, moze byc duzo rzeczy, tez przerabiam ten temat z aktualna partnerka i sie obraza ze chce o tym gadac... agusiaaaa: super ze tak chcesz to zrobic! Mnie kreci kazda pozycja, i pieszczenie go z kazdej strony, kazda strona- inne odczucia! Rob jak tylko chcesz a bedzie super. jak juz mam wybierac uwielbiam stac lub siedziec a kobieta przedemna patrzac w oczy to robi, lub patrzy na niego i tak z porzadaniem piesci uwielbiam gdy jest mokry a ona to wyciera w swoje policzki, usta i sutki, kreci mnei to momentalnie...

Gość siedlce01041986
mam pytanie jestem totalnie płaska,a wiem z facet z ktorym jestem (i chce z nim isc do łózka)kocha wielkie biusty!!no i niestety nie pomaga mi to bo mam ogromny problem zeby sie rozebrac,nie wiem co robic:( ai mam pytanie jak facetowi dobrze zwalic?robiłam to raz i cholera facet musial pomóc,ja nie mialam sily,myslalam ze ręka mi odpadnie:(

Gość szerokie biodra
podniecają Was kobiety z szerokimi biodrami?

Gość przypadkowaaa1988
chodzi mi o golenie się ja wiem z faceci lubią wygolone ale ja np osobiscie sobie tego w ogole nie wyobrazam,czulabym sie jak dziecko:/ i mam takie pytanie bo gole sie zawsze ale tylko po części i czy do seksu powinnam ogolic wargi sromowe większe? a i co z odbytem?

siedlce01041986: wiesz jesli jestescie ze soba napewno Ciebie akceptuje! zreszta jak lubi duze to myslisz ze taki akurat ma byc? Nie mozesz w taki sposob sie zamartwiac. idz na calosc, zapomnij o tym wstydzie.. .nic innego zreszta nie zrobisz.. pokaz ze male cycuszki tez sa fajniutkie! wogole moze tobie wlasnie malutkie ladnie pasuja, a wieksze juz by nie wygladaly najlepiej! Wierz mi ze nie zawsze duze sa fajne... i to pisze facet:) wiec wiara w siebie! jesli chcesz go szybciutko doprowadzic to palec w tylek i okolice. jesli ma to byc troszke szybciej niz normalnie rob to dwoma rekoma lizac przy tym jadra ja szybko dochodze gdy on jest zupelnie mokry, napluj na niego bardzo mocno tak zeby przy biciu byl zupelnie śliski! Kobieto wiecej wiary w siebie!! musisz uwierzyc i bedzie ok! jesli raczki bola to sie poloz na brzuchu, oliwka polej swoje posladki, nech on sie polozy na tobie i wsun penisa miedzy nie i scisnij, ja dochodze doslownie w pare sekund!! wloz go bardzo gleboko do ust to tez szybko dojdzie masujac przy tym jadra lub odbyt! nei rob caly czas reka, powoli na przemian, dwoma, ustami, pupa, wiesz, z czasem zrozumiesz, bo jesli facet pragnie chce by kazda czesc kobiety dotykala peniasa! szerokie biodra: mnie tak, szczegolnie na pieska, gdy moge pupe cala zlapac, lub mocno schwycyc za posladki, rozchylic i patrzec ...:) nei mowiac ze podnieca mnie jak tak fajnie faluja posladki i jest dobry odglos przy uderzaniu:) Ja zreszta jak kazdy facet mam zboczenie do pupy i moglbym sie bawic godzinami przypadkowaaa1988: faceci lubia rzonie. Ale nie mozesz myslec ze przez to jestes dzieciakiem. Normalna reakcja majac tam wlosy i je golac. Ale mnei kreci wygolona cipka, calutenka wlacznei z okolicami odbytu. Kiedys bylem z taka co cipeczke cala golila, a okolice odbytu zostawiala... troche mnie to .... odrzucalo :/ uwielbiam ogolona siliczna, mokra:) jesli wargi ogolone ona jest bardzo gladka i milo ja lizac, piescic, -- pewnie tez lepiej wtedy odczuwasz?

Gość a jakieś zdjecia mozecie
zapodac tych paseczkow czy cos bo mnie tez irytowalo to pytanie,cholera lipnie sie tam golić:/

Gość to jeszcze jaaaaaaaaaa
mam pytanko czy jest w stanie podniecić was płaska dziewczyna? mniej wiecej z takim biustem-niestetty nie większym:( http://plfoto.com/460158/zdjecie.html pewnie się musi napracować,bo cytata wystarczy ze zdejmie stanik a facetowi już stanie:/

ee, piersi nie swiadcza o wszystkim! mnie podnieca takie silne spojrzenie z wielkim porzadaniem! takie oczy pelne seksu:) wiec piersi nie sa najwazniejsze! zaloz ladny staniczek i bedzie super!

Gość siedlce01041986
MrT dzięki ogromne za odpowiedź;) no cóż ja trochę nie śmiała jestem w tych sprawach...no ale zobaczymy

wierz mi ze piersi to nie wszystko! Wiecej wiary w siebie, swoije ruchy i porzadanie... kiedys umowilem sie taka jedna, miala na sobie gorset - nie chciala go sciagnac bo miala minimalne A. I co z tego? wazne ze bylo milo, ze przyszykowala sie, zaskoczyla mnei pozytywnie, a piersi powiem szczerze ze tez milo bylo (po wielu probach bo niechciala) calowac...

Gość Margerittaaa
Czym się kierujecie wrabiając swoją życiową parterkę w dziecko??:( :( Czy można czymś takim próbować ratować związek? Wczoraj współżyłam ze swoim narzeczonym, wiedział ze póki co nie chcę dziecka a mimo to celowo się we mnie spuścił.Miałam niepłodone więc sądzę ze wszystko jest ok ale co powinnam zrobić?Wyciągnąć jakieś konsekwencje.Czy można byc tak zdesperowanym by odważyć się na coś takiego

Gość karykaturzystka
pytam: czy bylibyście z dziewczyną wyższą od Was jeśli byście sie w niej zakochali poważnie?

Gość karykaturzystka
?

nie ma to znaczenia. Fakt ze gdyby zalozyla obcasiki roznica widoczna, ale czy to o czyms swiadczy!? w lozku nie ma roznicy jedynie ze dluzsze nogi, a wiadomo dobrze to moze wygladac,a na codzien nie ma znaczenia!

wielkość piersi nie ma dużego znaczenia a jej sexapil i jej stopien podniecenia na faceta.Lubie kobiety z wiekszymi ,ale czasami te większe sa mało apetyczne bo nie psuja do całości kobiety.

Gość to jeszcze jaaaaaaaaaa
no piersi to nie wszystko ale jednak ma ogromne znaczenie:/ dzięki za odpowiedzi

Gość tez poprosze
prosze powiedzcie mi co moze podobać sie facetow w sexie ze starszą dziewczyną ...on 21 ona 27???

jak najbardziej, mnie zawsze kreca starsze... nie wiem dlaczego ale mialem okazje sprobowac i nie zaluje tego!! dla mlodszego starsza zawsze mocno dziala!

Zdecydowanie starsza bo nie jest spięta ,bardziej spontaniczna ,okazuje podniecenie i nie hamuje zbliżajacego się orgazmu.Ponadto pokazuje bez skrępowania jak ma facet jja stymulować do orgazmu, Lubi bawic się penisem w sposób przyjemny dla faceta.

Witam wszyscy, widzę że ciaż macie pytanie.. i Dziękuję MrT za udzielenie odpowiedzi kiedy mnie nie było.. Jak tam po swięta?

Dla mnie święta było .. katorga.. miałem wywaloną wątrobą i cieżko patrzyć nawet na jedzenia.

Jestem wciekły. Jurek jest na nartach, ale kiedy wróci usłysze ode mnie.. nie zostawię to tak.

C'est vrai que j'avais RDV mais on m'a change le programme. Elle est completement tarée.. elle m'a envoye 8 mail!