Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

reno1965

Nadawajcie najbardziej niedyskretny pytanie do facetów

Polecane posty

Czy ja wiem Myszko.. nie jestem psychologiem.. padają pytanie nie z mojego resortu .. ale staram sie..

Gość to ja tez mam pytanie
czy jesli hmm spie z chlopakiem w jednym lozku ale do niczego nie dochodzi a on i tam ma erekcje no ale nic z tego nie wynika to czy fizycznie chlopak czuje potem jakis dyskomfort? czy erekcja minie sama z siebie i jest ok czy on musi jakos sobie ulzyc a jesli tak to czy tylko dlatego ze chce czy ze moze odczuwalby jakis bol czy cos w tym rodzaju??

Często to są indywidualne pytanie.. jak mam wiedzieć co siedzie w głowie konkretne facetowi ?

Czułbym niedosyt.. he..he.. i starałbym się tego pozbyć.. jak można spac grecznie z dziewczyną pociągającą..

chodzi mi o to ze spimy w jednym lozku przytulamy sie maly buziak i tyle...a on i tak me erekcje i dalej jak w moim pytaniu wyzej..

reno no nie dosyt hmm ale w sensie fizycznym tak?? chodzilo by tylko o fizyczne potrzeby w takiej chwili??

hmm bo nie jestesmy razem...znamy sie malo czasu a spimy hmm to tak zabrzmialo ;)....spalismy 2 razy tylko bo taka byla sytuacja:) brak wolnych lozek... moze cos nas ciagnie do siebie nie wiem nie jestesmy nastolatkami i oboje jestesmy zranieni w poprzednich zwiazkach i chyba za krotko sie znamy nie wiem... wiem, ze on by chcial ale ja sie bawalam zebym nie byla tylko raz rozladowaniem jego potrzeb a dwa takim lekkiem po rozstaniu z ukochana...moze przesadzam ale takie mialam odczucia jesli chodzi i jakies nasze zblizenie...

no jego z tego co wiem tez nie... ale chodzi mi bardziej nie o jakies tam emiocje tylko o fizycznosc czy to jakis bol itd powoduje u was taka sytuacja?? on prawie cala noc na bacznosc byl....

Gość to jaaaaa
czy tylko duze piersi kreca facetow?

RENO to w takim razie co by usatysfakcjonowalo faceta w takiej sytuacji???? dodam, ze seks jako taki nie wchodzi w gre...to zawczesnie...

Gość czy dla 44 letniego faceta
zakochana po uszy 30 latka jest raczej żenująca czy urocza?

Gość o chłopcy powiedzcie
O masz masz tam jkiegos prawnika na podorędziu...oni są tacy seksowni:-)

Jak miał całą noc żagli rozwinięty.. to ból.. przenajmniej fyzycznie.. Ale jaka jesteś.. bezlitości..

A patrzyłeś Julek tam czy nie cieknie atramentem? O niebieskie mygdałami sie mysli podczas unieszeń.. wiesz co.. idą tam przeproszyć i powtórz akcji z sercem! Nie Ci wstyd?..

Prawnik seksowne?...?...? Noooo.. mam inne zdanie.. Chociaż .. prawniczka... z pończochami.. why not!

30 lenią zakochaną, jeśli Jemu zależe to cudnie, jeśli ją traktuje jako \"zabawką\".. to kłopot..

reno no to odpowiedz na moje pytanie co by takiego osobnika satysfakcjonowalo??? hmm mowisz, ze to bol fizycznie?? hmmm:( i jeszcze jedno pytanie czy ponczochy naprawde sa podniecajace dla faceta?? chodzi mi o czarne konkretnie jesli kolor ma jakies znaczenie:)aaa i ponczochy pod sukienka, nie jak jakas zdzira tylko normalnie elegancko:) mala czarna czarna bielizna i czarne ponczochy....

ojj to bezlitosci ze jestem to bylo do mnie?? jesli tak to czemu...??

Co usatysfakcjonowałby... mnie to pytasz?.. He..he.. opisywać nie będę.. to się pokazuje a nie słowami.. Pończochy sąwysoko podniecające.. dlatego mają tyle amatorów. Wolę tych z wstążkami, kolor zależe od kolor skóry, nastrój w dany momencie, nie znoszę czerwone, dla mnie za \"kurewskie\". Ale ecru, czarne, białe.. ale tych trzeba umieć ich nosić..

wychodze na jakas okrtuna....nawet nie sadzilam.... no ja narazie nosze tylko czarne....mam ciemna karnacje jestem brunetka... hmmm to jeszcze pytanie do ponczoch jak to ze wstazkami?? tzn jakie nie za bardzo rozumiam....ja nosze ponczochy samonosne czyli bez pasa do ponczoch i one maja na gorze korneczke ....a te ze wstazakmi to jakie to??

To są własnie z paskami.. uwielbiam ich odpinać.. lub kiedy moja żona to robi, ten dzwięk kiedy pasek odczypi się.. hmmm samo rozkosz.. A jak owija ich.. woli po woli, z nogą wyprostowaną, stojąc kilko na paluszki.. i patrzy mi głeboko w oczy.. ten słodki uśmiech.. i nie winne i lubieżne. na przemian.. jak mruczy kiedy już nie wytrzymam i staram się pomóc.. pończory muszę być dopasowany do resztę bielizne.. a brunetką z czarnymi koronkami.. cud.. Tylko ze nie stringi, lepiej koronki..

Kucharz czy nie kucharz, człowiek z pasją.. W kuchni uczy się subtelności.. i sprawdza się w inne dziedzine też..

oj, Reno nie chodzi mi o kucharza zawodowego, tylko faceta co bardzo lubi i potrafi swietnie gotowac:classic_cool: czy to prawda, ze taki facet jest dobry w lozku? tak slyszalam ;)