Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hghgh

powiedzcie -co zrobic w takiej sytuacji /allegro //

Polecane posty

Gość hghgh
czyli co? czekać czy działać?

Gość pokazujesz lasce dowód nadania
i czekasz 14 dni, potem działasz :)

ROSALINDA PACZEKO przepraszam abrdzo ze mysle uczciwie,szkoda ze nie ma wiecej takich, tylko sa tacy jak ty ze\" oko za oko\". ps nie ejstem wstretna baba. a qrva wszyscy narzekaja jak ejst w tej durnej Polsce. nie dziwie sie w sumie nawet. a rozumna jestem i to bardzo. ja wyrazam swoja opinie (i to bardzo kulturalnie) bo od tego jest forum.

Gość hghgh
ludzie! ale mówie ze na tym dowodzie g*** widać dosłownie wiec nie mówie juz o fotce teraz juz pisze mocno zeby sie odbiło ale na tym pisałam leciutko i nic sie nie odbiło

Gość jkakajka
na mój łeb na pewno maja w kompie. kiedys wpłacałam pieniedza za szkołe na poczcie i zgubiłam dowód nadania (musialam go oddac do kwestury). Poszłam na poczte, poeiwedzialam o co chodzi i odnaleźli moja wpłate w komputerze i wydali potwierdzenie, że wpłaciłam. Także mysle, że nadanie paczki tez maja gdzies zaewidencjonowane

Gość jkakajka
a w razie czego to wez czysty blankiet do wpłaty, pomiedzy pierwsza a druga strone włóz ten swoj blankiet i od nowa "wypisz" dowód nadaia tak zeby sie odbiło.

Ja właśnie jestem w takiej sytuacji. Wpłaciłam kasę od razu, a teraz czekam już 4 tydzień i nie mam ani kasy, ani towaru :O A gość mi pisze, że wysłał, podał nr nadania paczki, ale skanu nie przysłał....i jak mam wierzyć, że nie kłamie??? Numer nadania mógl sobie np. wymyślić :O kasy na konto też nie oddał....Jeszcze komentarza nie dostał, próbuję załatwić sprawę polubownie, ale mam coraz mniej cierpliwości :(.

Gość hghgh
jkakajka---------juz tak kombinuje trudno ,jestem niewienna a musze kombinowac powiem ci ze nawet lepiej przez ...przeźroczystą koszulkę

Gość jkakajka
Wyslij mu meila, daj mu konkretna date np. do 16 grudnia do kiedy ma Ci zwrócic kase (podaj swój numer konta zeby nie miał wymówki ze nie miał gdzie zwrócic) albo pokaze SKAN reklamcji na poczcie (mogło sie zdarzyc ze paczka zgineła, to nie wina sprzedajacego ale jego obowiazkiem jest złozenie reklamacji). Jak do tego dnia nie da kasy ani skanu reklamcji to napisz ze idziesz zgłosic wyłudzenie. Czy pójdziesz na policje to juz Twoja sprawa ale postraszyc mozna

Gość hghgh
kocie odwrotnie :D ona czeka na paczke - z ktorą sie ppcztą opieprza ja kase dostałam i boje sie ze dostane negatywa bo laska mi pisze ze paczki nie ma jutro pojde na poczte

Ellinka nie jestem sprzedającym od wczoraj. Z doświadczenia wiem, że baby są tragedią jedną wielką. Z facetem idzie wszystko załatwić i się dogadać.

no to teraz wyobraz sobie ze jestem facetem-bo pod takimi wzgledami mysle jak facet i niestety z nimi tez lepiej sie dogaduje.