Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzieczyna

Woli pieścić moje ciało niż SEX

Polecane posty

Gość dzieczyna

Od roku mam stałego faceta . Ja mam 20 lat i od jakiegoś czasu kochamy się. Kochaliśmy się już jakieś 7 razy a on dopiero przy 4 razem zanurzył swojego członka we mnie a wcześniej nasz stosunki wyglądały tak że pieścił mnie po piersiach i .... zamiast brać się do roboty. Ja byłam dziewicą i on też nigdy wcześniej taż nigdy nie był z kobietą. Pomóżcie mi co ja mam robić. Lubie jak pieści moje piersi ale przecież nie na tym sex polega a głupio mi powiedzieć żeby od razu brał się do roboty!! Może poradzicie mi coś na to!!

Gość a u mnie jest zupelnie
na odwrot :( Jak ja lubie takie pieszczoty! "dreszcze na wskros serc i glow..." A on niestety chyba tylko dwa miejsca na moim ciele zna :(

Gość trudno mi uwierzyc
ze jestes dziewica ;)

Gość MUCHA dolore
Dziewczynoa.A raczej kobieto.Seks to jest wielka sprawa.Tez uwielbialem dotykac i bawic sie cialem mojej zony.I to nie tylko w miejscach ktore robilo sie gorace i wilgotne.Kazdy kawalek jej ciala podniecal mnie.Ale seks to tez lezenie obok siebie trzymajac sie za rece.To spojrzenia wglab oczu, tka jakby patrzylo sie na dno oceanu.To wspolna kapiel ktora nie musi konczyc sie orgazmem pochwowym.To masaz plecow, stop,dloni.Ciala to najwieksza ksiega swiata i warta najddluzszych studiow.Ale te studia sa niczym bez milosci.Wiem to teraz gdy jestem sam.Nie chce seksu bez milosci.Stracilem moja zone na wlasne zyczenie i trudno mi sie odnalezc.Ale pamietam co mysmy wyrabiali.I wszystkiego nam bylo malo.Szczegolnie nas.Moglismy zawsze sie dotknac i to jest najwspanialsze w milosci.Ze jest ktos obok.poczuc smak i zapach, uslyszec glos, moc zrobic cos milego dla tej drugiej czesci calosci.Pozdrawiam Was i dajcie sobie troche czasu.Rozmawiajcie o tym co chcecie dostac,o marzeniach.Bo dla niektorych seks jest naprawde wazny i moze byc powodem do rozejscia sie.Nie tylko dla mezczyzn.

No nie ma doswiadczenia chlopak i tyle. Pogadaj z nim szczerze powiedz zeby zabieral sie do roboty a nie srata-tata bawil sie w jakies pocalunki bo Ci mija ochota poprostu. Albo.... Albo przejmij inicjatywe. o!

Gość a u mnie jest zupelnie
MUCHA dolore---> Takie mialam kiedys wyobrazenia o tym calym sexie... Tak jak opowiadasz. Troche sie rozczarowalam :(