Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaaaarolciaaa

jak dobrze zrobic mu loda?po 3 latach zwiazku??heeelp

Polecane posty

Gość kaaaarolciaaa

kiedys za kazdym moim dotknieiem on odlatywal, juz mu stawal itd... po ponad 3 latach juz jest inaczej musze sie niezle postarac a zdarza sie ze i tak opda i koniec :( podajcie jakies metody jak mu to dobrze zrobic...

Gość gość
Popieram przedmówcę.

Gość kaaaarolciaaa
jakos to na niego nie dziala :( czy sa jakies filmiki zdjecia ??

Gość gość
ale jaaaajaaaa--> nie każdy facet lubi, jak mu sie grzebie w okolicach rowa:oJeszcze gotów sie poderwać i uciec z krzykiem.:D

Ale może on właśnie z utęsknieniem na to to czeka, tylko nie śmie kobitki zagadnąć. Taki klasyczny przykład niedogadania się. A może on jeszcze tege nie wie co lubi lub by mógł lubić ;)

Gość gość
Ja mam pecha - bo żaden z 2 facetów nie zyczył sobie palca w tyłku;)I nie to, że mam długie paznokcie....nic z tych rzeczy.....tak po prostu no....PS: Kobiety z tipsami to sa niebezpieczne w takiej sytuacji. A jakby tak tips wziął odpadł i utknął?:D

Pozdruś głupoty piszesz. Baby tak myślą, że to co je kręci cieszy i faceta. Ja jestem stworzony do zwiedzania przeróżnych ,,rowów\"ale od mojego wara. Lepiej zrób loda a dupę zostaw w spokoju.

Gość gość
Ależ Fredek--> ja właśnie pisze, że z autopsji mi wynika iz faceci raczej nie przepadaja za penetracja ich odbytów damskimi palcami...tyle że empirycznie sprawdziłam to tylko na 2 przypadkach i pewnie to za mało, żeby sie wypowiadać i nie daj Boże robić jakieś statystyki.A co do tipsa, to chyba nie trzeba sie strachać. Na moje oko powinien na 2 dzień zostac wydalony;)🖐️

Gość Kwiaaatuszzek
wczoraj mojemu podczas zabawy (na stojaco) masowalam mu tylek, potem zwilzylam paluszek i zaczelam delikatnie mu wsadzac(ale tylko troszeczke)on sie nie sprzeciwial wiec kleklam i wzielam jego malego do buzi a paluszek caly wsadzialm do jego pupy, w ciagu kilku chwil mial taki oragazm,taki wytrysk, sperma byla wszedzie. sprobuj z tym paluszkiem

Gość Kwiaaatuszzek
nie radze tej zabawy w dlugich pzanokciach.to ocziwiste ze to bardzo delikatene miejsca i mozna paznokciem tylko krzywde zrobic a fecet do takich zabaw bedzie mila uraz do konca zycia

ktos kiedyś napisał ...ze pozdroo to facet...zgadzam sie z tym......kobieta by tego nie napisała...bynajmniej ja w to nie wierzę. \"... ale jaaaajaaaa--> nie każdy facet lubi, jak mu sie grzebie w okolicach rowa...\"

Gość bynio
najlepiej ustami:

Gość gość
Margaritta---> nie szufladkuj kobiet jako istot mogących wypowiadać sie tylko TAK, a dajmy na to SIAK już nie......przecież takie założenie są nielogiczne i biorąc pod uwage liczbe kobiet na świecie statystycznie nieprawdopodobne;)

pozdroo...akurat Ciebie to ja juz dawno zaszufladkowałam...i lepiej nie pytaj w której szufladzie jesteś. Bo to nie będzie miłe....dla Ciebie bynajmniej. kobieto.....kobiecie pewnych rzeczy nie wypada.....wspominał Ci ktoś o tym???

Gość gość
Szufladkowanie nie jest w moim stylu, wiec nawet nie pytam, bo.....nie znam sie na tym....nawet uruchamiając wszelakie chęci abstrakcyjnego myslenia, nie umiem sobie wybrazić, jak wąskie są Twoje horyzonty pojmowania świata;)PS: Co to są \'pewne\' rzeczy?....bo to brzmi jak \'Ten o Którym sie Nie Mówi\' z książek o Harrym Potterze....:D.

Gość gość
Zresztą wycofuje...nieważne.Nie mam ochoty sie kłócić 😴🖐️

w mojej wypowiedzi...\"pewne rzeczy\" oznaczało że kobieta nie powinna być chamska i wulgarna.....chciałam być delikatna...ale skoro do Ciebie nie docierają delikatne słowa to masz jasno i dobitnie.

Gość gość
Ja tu nie widze chamstwa i wulgarności...chyba czytamy różne topiki, ale ktoś jest \'ślepy\';). Nie mówie, że to Ty, ale ja chyba też nie :classic_cool:.