Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blableta

roznica wieku

Polecane posty

Gość blableta

staramy sie o 2 dzidzie lecz sadze ze pewnie nie zalapie sie na 2008r. wtedy roznica wieku bylaby 2 latka - rocznikowo oczywiscie. mowi sie ze 2 latka to idealnie. A moze 3? jak jest u was?

Gość Zebowa wróżka
Co to znaczy idealnie?Te co maja taka róznice mówią,że idealna,u moich dzieci jest 5,5 i tez jest idealnie.To wszystko zalezy od Ciebie,czy z jednych pampersów chcesz przeskoczyć w drugie.....

mysle ze bedzie idealnie :) mam przypadki w rodzinie-same jedynaczki i tylko 5 latka jako-tako dogaduje sie z moim synek - 20 miesiecy reszta (wiek szkolny) zero kontaktu w sumie mamy kuzynke ktora ma 4 lata i tez zerowy kontak ja z rodzenstwem mialam bardzo mala roznice i moja mama super wspominala ten czas (oczywiscie na poczatku jest troche ciezko-ale to tylko pcozatek), mowila ze bylam bardzo opiekuncza a sama pamietam jak kapalam razem z mama najmlodszego brata, jak wysadzalysmy go razem kiedy uczyl sie na nocnik itp zycze powiedzenia!

i nie zrozumiesz!!!!!!!!!! Myślę,że 3 latka z zupełności wystarczą ,tak też za 1,5 roku będę się starać o drugie dziecko

Moje dzieci beda mialy 7 lat röznicy, zaduzo ale co zrobic... Ja mam z siostra 5 lat i to tez bylo za duzo. Moim zaniem to 3 lata röznicy najlepiej, bo jak ponizej to zaduzo stresu...

Gość a u mnie 8 lat jest
i uwazam ze to idealnie ;)

Gość Zebowa wróżka
Niema co przytaczać"ja mam rodzeństwo o rok starsze i było extra" a ja mam brata starszego 1,5 roku i było tragicznie........

ja tez myślę ze 3 lata to super roznica. kiedy jedno idzie do przedszkola jest czas dla drugiego. :)

Gość Mamunia_Marty i Tosia
A u mnie jest 10 lat różnicy i tez jest fajnie starsza córcia opiekuje sie młodszą ... dużo mi pomaga :)

Miedzy moimi dziećmi będzie dwa lata różnicy.Mam nadzieje ze będą miały ze sobą dobry kontakt z racji tak niewielkiej różnicy wieku.

Gość mikop
u mnie jest 5 i tez ok