Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

reno1965

Kobiece najskrytsze marzenie.. kołdra na bok!

Polecane posty

Odkryjcie się Dziewczynki! Opowiadajcie! Mundur, nieznajome, na”siłe”.. co tam w Wasze głowy buzuje.. Ciekawe Kto tu się spisze na czarno.. he..he .. Odwaga!

Gość klarkitty
Ja przymierzam sie do powiedzeni amojemu partnerowi,żeby wziął mnie kiedys tak mocno.Żeby trzymał mi mocno ręce,krępował ciało,żebym nie mogła się bardzo ruszać,a on żeby tak gwałtownie,nawet troche brutalnie we mnie wchodził.Bez żadnych pocałunków,delikatności - TAKI MOCNY,DZIKI SEKS.

Oj dziewica 30 letnia.. bez marzenie ? Oj....życia byłaby nudna.. klarkitty, taki pseudo gwałt tak? Kusi, kusi.. ale czy.. nie zaboli?

Gość klarkitty
No,coś w rodzaju gwałtu,bo my zawsze tyle czułości sobie okazujemy...Oczywiście to jest cudowne,ale chciałabym czasem przezyć cos takiego mocnego,czysty sex.

Gość helenka50
klarkitty to powiedz mu o tym... te kobitki... a z kąd facet ma się domyślić ??

Gość helenka50
"nie chcę nic szczególnego, tylko aby ktoś mnie pokochał" sądząc po Twoich postach... to chyba Ty sama tego nie chcesz... jest tylu samotnych facetów... wystarczy się postarać...

no właśnie napisałam,że się przymierza,żeby mu powiedzieć.Tzn powiem na pewno,tylko troche dziwni esie będe z tym czuła,bo zawsze bardzo czuła byłam :-)

Gość helenka50
do klarkitty słuchaj.. masz kogos na dłużej ?? ( partnera )

Przełamac rutyna... Taki ostre numerek na stól kuchenne.. od tyłu.. tylko rajty, majtki w dól.. bez zadne gry wtepne.. z ręka taleze sio.. i aż stół lata po pokoju.. Miło.. i jakoś.. dostępny marzenie..

Gość helenka50
uwierz kobiecie z doświadczeniem.... sam się nie domyśli, bo niby jak... faceci nie czują tak podświadomie jak my kobitki... :)

Gość helenka50
do klarkitty rozumiem, że masz

Gość helenka50
do klarkitty rozumiem że masz

Mam stałego partnera.Kochamy sie bardzo,i powiem mu o tym,rozmawiamy o seksie otwarcie.On pewni enawet sie nie domysla,że ja,taka całuśna i w ogóle,mam ochote na brutalny,mocny seks :-) Ale podejrzewam,że sie ucieszy.

Gość skrzywiona maria
helenka50...z kat u ciebie taka lotnosc umyslu :o

Ukrasc w osiedlowym sklepie z chemia domowa najdrozsze mydlo, kredke do oczu i lakier do wlosow. Jakis moze kremik jeszcze. Rozpatroszyc i wysypac opakowanie krewetek mrozonych po calym hipermarkecie. Spotkac sie z Lordem Eomerem :) Eo-Eo-E-E;)

Oj dziewica 30-letnia , nie denerwuj się.. na pewno ktoś Cię pokocha.. ale to nie znaczy że nie musisz mieć marzenie.. Helenka, dzięki że wałczyłaś sie do porady! Klatkitty.. bierż swoje.. na odwrót, gwałć Go.. otworzy Mu to oczy..

Oj Miss ukrajna.. marzenie o przeszukaniu z ochroniażem? Sama w kanciapie z nim? Szczegółowa inspekcja.. he..he..

I jeszcze chciałabym się z nim kochac w oknie.Tzn przy otwaeym oknie,tak,że niby normalnie opieram sie na parapecie,a on za mną,i żeby mnie posuwał od tyłu,tylko tym razem tak dyskretnie. O tym też mu powiem,ale narazie zimno trochę,żeby wypróbować chyba :-)

klarkitty.. zimno zmaga bodźców.. Zono.. oj kusicielko.. a On dostanie apopleksji.. A potem może się przyłączyć?.. Z Tobą czy z nią? He..he..