Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babulinnaa

Co wedlug Was jest niemeskie??

Polecane posty

solarium i pasemka na wlosach.....ale uwielbiam dlugie wlosy u faceta...to takie sexi....:) mniam

Gość dfhhhhhhhhh
taak! solar i farbowane włosy u faceta ! fuj , oblesne ... i jeszcze jak facet jest bardzo niesmiały i ciotowaty :) - to tez jest niemęskie:))

niemeskie jest brak kultury!!!! jak widze wsiadajaca do busa babinke a zaden chlop sie nie ruszy zeby jej ustapic!!!! to jest nie meskie!!!!!!

mam na mysli starsza babcie!! miala miejsce taka sytuacja w busie kiedy to JA USTAPILAM KOBIECIE MIEJSCA bo zaden pajac sie nie ruszyl!!!!!

ogolone pachy na zero ogolone miejsce intymne ogolone nogi farbowane wlosy zel solarka obcisle spodnie i koszulki ktore maja na celu uwidocznienie miesni (?)

Gość kilof
jestem facetem, ale wiem, ze dla kobiet niemeskie jest niesmialosc u faceta.

wygląd: żel na włosach:O salarium :O:O:O pompowane mięśnie... obcisłe spodnie (szczególnie, gdy facet ma mały tyłek) anorektyczne nóżki, ramiona, żebra na wierzchu zaniedbane, brudne paznokcie (to jest po prostu obleśne) japonki stopy ustawiane dla siebie wąska klatka piersiowa sweterki w serek i paski :O kolory: różowy, jasny niebieski, jasny zielony, zółty, dziecinne polączenia kolorów zachowanie: agresja (w stosunku do kobiet i dzieci szczególnie) niezorientowanie (taka ciapa ;) ) przesadne dbanie o siebie (ciągłe poprawianie fryzurki, wycieranie butów) pierdzenie, bekanie brak pasji

Gość Arkanaa
Gdy facet czyta ksiazki jest brudasem chamstwo

Gość powaznie
"ogolone pachy na zero" ?? wolicie dziewczyny takie zapocone z klejacymi wlosiskami?

Gość zjadlam sniadanie
wyglad: golenie sie wszedzie oprocz twarzy kolory roz i takie tam podobne obcisle rzeczy fuj gdy duzo czasu spedza w lazience gdy siedzi noga na noge dziwne fryzurki teraz sa takie modne gdy pracuje w sklepie z ciuchami zachowanie: gdy jest niesmialy do przesady gdy sie czerwieni ciapa gdy nie wie jak zabrac sie za kobiete--sory za sformuowanie

Gość zjadlam sniadanie
a no i solara i farba na wlosach!!!!!!!!!

Gość lllllllllllllllllll
obcisłe spodnie (szczególnie, gdy facet ma mały tyłek) a jak ma duży? :D

Gość ecxx
ja sie czerwienie, cholera jasna :./ mocno to skresla w oczach kobiety?

Gość kuzwaaaa ja uwielbiam jak
moj facet jest caly ogolony!!!! Wyglada wspaniale! Dba o siebie! Czlowiek ogolony to nie znaczy ze jakis pedał czy co...;/

Solarium Farbowane włosy Pomalowane, wypiłowane paznokcie Podkład, błyszczyk itp Żel Zbytnia wrażliwość

Gość nie no z tym podkladem
i blyszczykiem to oczywiscie zart????? Kur-wa jaki facet tego uzywa?

Znam takiego, który regularnie nakłada na twarz tapetę, bo twierdzi, że bez tapety jest blady. Znam takiego, który smaruje spierzchnięte wargi błyszczykiem.:P

ogolone meskie pachy na zero poprostu mnie obrzydzaja...tak juz mam pozatym moj nie goli i jakos nigdy nie widzialam u niego posklejanych spoconych klakow 🖐️ jezeli Ty tak to gratuluje towarzystwa🖐️

Gość vred
katis, sporo masz tych znajomych gejów ?

Gość ja lubie pachy na zero
u facetów. Lubie tez sygnety:P

- golenie się pod pachami na zero - malowanie paznokci błyszczykiem - gestykulowanie - jakoś nam bardziej to pasuje;) - włosy na żel mogą być - jak najbardziej, chyba, że jest to cała tona na 1 raz:( nie przeszkadzają mi ani japonki, chociaż męskie stopy nie są zbyt pokazowe, ani za małe koszulki, facet po prostu wygląda jak baran i tyle, nawet usmarowane paznokcie mi nie przeszkadzają, bo wielu moich znajomych ma taka pracę, że ręce \"się nie domywają\" i tyle (mechanik samochodowy lub budowlaniec). AAAAAAA i bardzo męskie: widziałam ostatnio różową hondę civic - facet za kierownicą, hihi.