Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SZYLA

KIEDY SZYJKA SIE ZMYKA I ROZPULCHNIA???

Polecane posty

Gość SZYLA

HEJ MAM PYTANIE STARAMY SIE Z MęZEM O DZIDZIE JUZ OD Pół ROKU...DOPIERO TERAZ ZASTANOWIłAM SIE NAD TYM KIEDY DOKłADNIE PO ZAPLODNIENIU SZYJKA MACICY SIE ZAMYKA I ROZPULCHNIA??? CZY DOPIERO PO SPODZIEWANEJ MIESIACZCE CZY JESZCZE PRZED NIA?? A MOZE JESZCZE POZNIEJ? PROSZE O POMOC A NO I CZY MOZLIWE JEST,ZE SZYJKA BEDZIE PRZEZ JAKIS CZAS OTWARTA??NIE BEDZIE TO ZAGRAZAłO DZIECKU??

:) 1. Na początku cyklu szyjka jest: - nisko, - zamknięta, - twarda. 2. Gdy narastają objawy płodności: - wyżej, - otwarta, - miękka. 3. Gdy zbliża się owulacja: - wysoko, - otwarta, - miękka. 4. Po owulacji szyjka jest: - nisko, - zamknięta, - twarda.

Gość SZYLA
JA JESTEM 6 DNI PRZED @,NO I MOJA SZYJKA JEST NISKO I TWARDA ALE NIE JEST ZAMKNIETA PYTANIE MOJE BRZMIALO CZY MAJAC NISKO SZYJKE I JEST ONA TWARDA ALE RACZEJ OTWARTA TO CZY ISTNIEJE MOZLIWOSC,ZE MOZNA BYC W CIAZY MAJAC TAKA SZYJKE???

Taka sama jest mozliwosc ze jestes w ciazy, jak i nie, bo na tym etapie szyjka jest taka sama zarowno jak jestes w ciazy, jak i po prostu przed miesiączką, lub zaraz po.

Gość SZYLA
HEJ OK A WIEC KIEDY SZYJKA POWINNA BYC ZAMKNIETA,BEDAC W CIAZY??W KTORYM OKRESIE ONA SIE ZAMYKA??

Gość equestria
Up:) Zna ktoś odpowiedź na powyższe pyt? Kiedy szyjka macicy zamyka się będąc w ciązy?

Gość gość
Z tego co kojarzę, to ja długo miałam otwartą a gdzieś około 4,5 miesiąca była już wysoko, że nie dało się jej wyczuć w ogóle, o otwartości nie wspomnę.