Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

coffe

odeszłam od niego... teraz wiem, że to był błąd - co robić???

Polecane posty

Moi Drodzy, nie wiem już co robić, może któraś z Was przeżyła podobną sytuację i coś doradzi? A może jakiś facet wypowie się z męskiego punktu widzenia? 8 miesięcy temu odeszłam od mojego faceta. Nie układało nam się, czułam, że oboje się męczymy w tym związku, on wyglądał na przygaszonego, ja też byłam już wykończona. Podjęłam decyzję z ciężkim sercem, bo bardzo go kochałam, ale nie widziałam możliwości poprawy... On mnie nie zatrzymywał. Przez ten czas próbowałam o nim zapomnieć, na przemian rozpaczając, rzucając się w ramiona innego, próbując z nim nawiązać przyjacielski kontakt, udając szczęśliwą i masa innych nieskutecznych metod. Dziś już wiem: nadal go kocham i odejście było wielkim błędem. Nikt poza nim mnie nie interesuje. Odbudować tamte relacje nie byłoby łatwo, ale spróbowałabym i dałabym z siebie wszystko. Niestety, on nie jest przekonany a właściwie jest całkowicie na \"nie\". Niby mamy cały czas kontakt, całkiem niedawno się widzieliśmy, on nie unika rozmów ani spotkań ze mną, ale na każdą najmniejszą aluzję najeża się i zamyka w sobie. (generalnie jest bardzo zamknięty i małomówny, co dodatkowo utrudnia nawiązanie kontaktu...) Nie potrafię go wyczuć, nie wiem zupełnie jak postępować :( Doradźcie coś Kochani !!!

jeśli rozmawia i chce utrzymywać kontakt to chyba nie tak źle może się jeszcze zastanawia ale nie chce robić sobie może nadziei dlatego jest na nie

on juz nie chce z Tobą byc.... zraniłaś go poprzednio, albo nie zraniłaś, ale on poczuł sie zrnaiony (nie wiem jak dokładnie było) i teraz nie chce ładować sie znów w związek, w ktorym laska olewa goscia, gdy zaczyna sie coś psuć a potem rzuca sie w ramiona innych dla poprawy nastroju... proste

Gość daj sobie spokoj z palantem

Gość daj sobie spokoj z palantem
miej szacunek do siebie, stac cie na lepszego faceta i nie daj soba pomiatac! widocznie to jeszcze nie ten!

Gość sjdhfsksd
a ile byliscie razem?

Gość loll
hahaha świetna ta piosenka na pocieszenie

Gość pewnie jeszcze to do ciebie
nie dociera, ze najlepszym rozwiazaniem z tej sytuacji jest po prostu danie sobie z nim spokoj. nic z tego juz nie bedzie, ja mialam podobna sytuacje, tez walczylam i nic to nie dalo. szkoda czasu. powiem ci, zebys lepiej poszukala sobie innego faceta, takiego ktory nie bedzie cie tak traktowal. ten rani ciebie i chyba czerpie z tego jakas satysfakcje, to chore. naprawde zostaw tego czlowieka, od takich facetow co sami nie wiedza czego chca lepiej trzymac sie z daleka. po co ci facet, ktory ciagle cie rani? zastanow sie nad tym.

próbowałam spotykać się z innymi, ale wciąż na nowo odkrywam, że z nim było najfajniej... nie chcę się wiązać z nikim innym :(

Gość łatwo nie jest
ale powiedz mu to po prostu co tu napisałaś po co się męczyć ? a tak będziesz wiedziała na czym stoisz

komiczne - podpisuję się pod tym co napisałeś :) Pozdrówka

Gość amant nigdy niezdradzales
bo pewnie nie miales kogo hehe

Gość lk
najfajniesza jest ta babska solidarność i krytyka tego gościa. Dziewczyna rzuca faceta, facet cierpi , ile? 1m 3m 5m ? zależy jak kochał Ale na pewno już nie cierpi wyleczył się z Ciebie pękła ta granica spóźniłaś się. Teraz on jest na etapie \"co ja w niej widziałem\" I patrz to co napisał komiczne, on wobec Ciebie czuje niesmak za to co zrobiłaś. Spotyka się rozmawia, ale pewno przez grzeczność.