Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BEATHAG

Gdzie urodzić i gdzie póść do ginekologa w Warszawie ???

Polecane posty

Witajcie Bardzo proszę Was o radę , gdzie najlepiej urodzić i chodzić do ginekologa w Warszawie . Opiszcie swoje doświadczenia i opinie . Dzięki

Jezeli masz pieniądze polecam Damiana na Foksal i np.Południewskiego.Porod kosztuje chyba okolo 7000, w tym wchodzą 4 doby .Za wizyte w maju placilam 120zł.Jak jestes zainteresowana to napisze Ci potem nr telefonu.Mozesz tam robic badania wszelkiego rodzaju(wszystko na miejscu),test papa itp.Klinika z dobrą opinią.Wszyscy mili (wiadomo-prywatnie...). Panstwowo chodzilam na Wołoską do szpitala do doktora Jagusia.Mimo,ze w przekonaniu wielu osob to b.dobry lekarz ja nie polecam.Ma tak wiele pacjentek, ze zbytnio sie nie wczuwa w dany przypadek.Mnie bezmyslnie zlecil wykonanie badania zagrazającego dziecku.Okazalo sie to zbyteczne i mozna to bylo spokojnie ominąc decydując sie na inne,mnie ingerencyjne badania.Jednak mysle,ze takie traktowanie kobiet w panstwowej placowce jest powszechcne.Rodzilam na Madalinskiego-generalnie ok,moge polecic szpital,choc warunki sanitarne i w ogole bytowe b.fatalne. powodZENIA

polecam szpital św. Zofii na ul. żelaznej. doskonałe warunki,świetna opieka zarówno na porodówce jak i noworodkach czy położniczym. niestety trzeba trochę wybulić. 1000 zł za salę do porodu rodzinnego (lub 800 jeśli masz lekarza stamtąd lub akredytowaną szkołę rodzenia). ewentualnie 1600 za własną położną (ja miałam z dyżuru i była cudowna) rodziłam 6 tygodni temu i jestem zachwycona.

Gość inflancka
bardzo dobry szpital i fachowa opieka, polecam. natomiast damiana sczzerze odradzam - produkcja cesarek po prostu. w razie klopotow i tak odwioza cie do szpitala.

ja polecam Madalińskiego. sala porodowa kosztuje 400zł a przy porodzie może byc osoba towarzysząca bez dodatkowych opłat, znieczulenie 700zł

polecam gina dr. Grzybowskiego. miałam ogromne problem z ciąża, przez miesiąc odwiedziłam 4 czy 5 warszawskich szpitali, i nikt nie potrafił mi pomóc( miałam duże krwawienia z szyjki macicy) faszerowali mnie lekami które nic nie pomagały. kłopoty skonczyły się po pierwszej wizycie u dr.Grzybowskiego- własciwa diagnoza i właściwe ( skuteczne!!!) leczenie. trochę kosztuje, 90 zł wizyta, ale gin b. dokładny, miły, delikatny i mozna dzwonic z najgłupszym pytaniem- zawsze pomoże. pracuje w szpitalu na wołoskiej, przyjmuje prywatnie na wrocławskiej.

polecam rodzic na żelaznej... rodzilam tam 5 lat temu za darmo (za nic nie placilam) i byly to najpiekniejsze chwile w moim zyciu szczegolnie za sprawa rewelacyjnego personelu... teraz tez bede tam rodzic... moja lekarka ktora tam pracuje powiedziala mi ze szpital od nnowego roku ma sie prywatyzowac wiec porod teraz bedzie troche kosztowal tam ale szpital naprawde jest wart kazdych pieniedzy ...