Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzuzu

932 zł brutto,ile netto?

Polecane posty

Gość Zuzuzu
Nie potrzebuję fanów. jezy,czy normalnie tu nie można pogadać :( Od razu dosrywanie,a faceta nie mam zamiaru zmieniać,bo nie obchodzi mnie ile ona zarabia,tylko kim jest.

zadałas sobie trud napisania do mnie aż 2 postów a przeczytania pewnie większej ilości więc jednak chyba coś cię boli obstawiam że główka

Gość zuzuzu to bylo do ciebie
tylko do dumnej haris hehe. a umowa daje tyle ze lecą lata pracy :p

Gość mialo by to nie bylo do ciebie
:)

Gość chyba mało...
Rosalinda, ty to masz jakieś problemy psychiczne chyba...:o

Gość Zuzuzu
Jestem z innego pokolenia widocznie. Ja nie potrzebuje domu,mieszkanie mam,to co chcę mam i jestem szczęśliwa. Każdy ma inne standardy.

Gość Zuzuzu
Problem z tego wynika ma masa społeczeństwa. Musisz wszystkim dogryzać??? Sprawia Ci to frajdę? odpuść.

Gość Inna Irmina
chyba mało... Rosalinda, ty to masz jakieś problemy psychiczne chyba... To chyba jakaś pusta debilka,która tylko leci na kasę i sponsorów.Buahahahaha.

Lepiej mieć 500 złotych czy nic? :o Ja bym tam łapała każdą w miarę sensowną pracę i rozglądała się za czymś lepszym :o

Gość rosalinda skoro jej to pasuje

Gość Zuzuzu
Wiesz,mnie nie interesują torebki za 2000zł,w ogóle mnie orginalne ciuchy nie interesują. Nie mój styl. A takie laski,to na fotkapeel.blogspot.com są ciągle wyśmiewane. Ja takich topików nie zakładam.Mam swoje sprawy.

Gość rosalinda bo ty sprzedajesz
jakies torebeczki portwele i okulary ciekawe ile zarabiasz. lata pracy tez sa wazne. za co bedziesz zyc na starosc

Gość Zuzuzu
Dla mnie ważna umowa o pracę,bo jako grafik mam um. o dzieło,albo dorywcze zarobki.Na razie wolę na czymś stałym posiedzieć.

Gość chyba mało...
Rosalinda, nie każdy jest takim GENIUSZEM, jak Ty.Ktoś musi obsługiwać taką DAMĘ jak Ty, w Empiku, zrozumiała?

Gość Zuzuzu
Rosalinda-nie moja lektura sa ksiązki,a wnecie wpaśc można na wszystko. Czemu Ty sie tak czepiasz???

IMHO - nawet w pierwszym lepszym centrowo-handlowym sklepie zarobisz więcej. tu się zgadzam z rosalindą, że za 6 czy 7 stów wolę siedzieć w domu i np. od razu poszukać lepszej pracy lub, jak to się ładnie mówi, wziąć sprawy w swoje ręce, bo koniec końców będziesz tak tyrać do usranej śmierci :O. ale to twoje życie i twoje wybory, nic mi do tego ;)

Samemu można opłacać składki, chyba tylko kiedy ma się zarejestrowana działalność gospodarczą :o

Gość chyba mało...
Rosalinda, widzę, że to Ty wertujesz plotkarskie portale, skoro znasz nazwy wszystkich:D